En räkmacka i Stackgrönnan får fira min ma...

foto0141 (MMS)

En räkmacka i Stackgrönnan får fira min mammas födelsedag. För 50 år sedan fyllde hon två år:)


Ett tag sen sist...

Jag jobbar hela dagarna och det känns i mitt lilla huvud vill jag lova. Ikväll har jag hunnit med lite presentfix och en beachvolley-match och en skön dusch på det, nu kan jag sova gott. Vad tror ni ifall jag skulle försöka backa melerade Pollymuffins som kommer bli ett eget recept i så fall?

Längesen jag fotade nu, kanske kommer det när mitt huvud vant sig med arbetsbelastningen.

Lilla Milly 6 dagar gammal hälsade på mig ...

foto0137 (MMS)

Lilla Milly 6 dagar gammal hälsade på mig på jobbet med hennes mamma Linda bla men självklart var lillan i fokus! Så kul,tack för besöket:)


Baconburgare!!


MMM vad gott det var! Nu är ännu helg till ända och jag har hunnit jobba två dagar också vilket har gått ganska bra! Helgen har varit god mot mig, mat och trevligt folk har varvats flera gånger om, nu längtar jag redan till nästa helg :)

Marit bjöd på kräftsoppa, Jossan och jag b...

foto0129 (MMS)

Marit bjöd på kräftsoppa, Jossan och jag bjöd på åktur och efterrätt!


Cykelstöld!

Någon gång under helgen har min cykel blitt snodd...min fina cykel, räknar inte med att återse den men hoppas såklart på det bästa. Lite lustigt med tanke på att jag bott i Sveriges cykeltätaste stad hela året och sedan efter en vecka i Skellefteå blir cykeln snodd...vart är folks sunda förnuft ibland kan man ju undra!

Jobbångest!!

Plötsligt slog det mig, ungefär som ett överraskande slag i magen att jag ska börja jobba på torsdag och även om jag trivs där så känns det lite jobbigt just nu!

Tur att man har guldklimpar i sitt liv som förgyller tillvaron! Bilden är från Storforsen.

Snabbvisit i Norrbotten!


Jag lyckades få ett knottbett vid ögat även denna sommar!

Stenkul vid Storforsen!

J med sin Bandit:)

Sitter utanför älvsbyn i skuggan och vänta...

foto0124 (MMS)

Sitter utanför älvsbyn i skuggan och väntar på J som tappade plånboken i öjebyn, det är tur det finns ärliga människor även i norrbotten:)


Medelhavsvärme till Norrland...

eller nåt, tredje dagen med 30 grader och sol och jag ska absolut inte klaga! Har varit ute med Madde hela dagen och njutit sen hämtade vi hennes skitungar på dagis för att gå ut och leka tills vi var så trötta att det inte gick mer, då fixade Madde världens godaste middag iform av fil och korv.

Imorgon sticker jag på en liten spontan mc-tur med J, ska bli riktigt trevligt. Vackra Storforsen ska få ett besök, förhoppningsvis får jag några fina bilder med mig hem.

Shit vad varmt!!

28-30 grader och sol hela dagen! Inte illa, har kört mc idag och kläderna hade klistrats fast av svett så var lite jobbigt att få av dom. Haft en träff med Linda och Thony, hälsat på Jossan på jobbet och förbi morsan och få lite mat och nu ikväll har jag varit Richards vapendragare. Först blev det fotbollsmatch för hans Filippa sedan bar det iväg på lite foto/bäver safari på Rovön. Vi fick se bävern som låg och flöt men inga bra bilder då han var i skydd av för mycket lövverk samt att insekterna var lite jobbiga.

Dagens bästa bild! Tagen på Rovön, Skellefteå

Förkylning har slagit fäste...

Hoppas bara det är en kortvarig sådan, känns ju så typiskt när jag är ledig och vill hitta på massa roligt! Haft en fin helg med släkt och vänner, lite glid i älven, fest, mycket mat och så vidare!

Roxy rocks!




En båttur i älven,skönt att vara hemma:)

foto0121_001 (MMS)

En båttur i älven,skönt att vara hemma:)


Nu är det gjort!

Sista tentan för detta första år som geologstudent, det kändes ganska bra i magen när jag var klar! Nu var det här med att flytta och packa som är kvar, just att packa är inte en av mina favoritsysslor som jag alltid skjuter upp till sista sekunden. Förslag på boende till hösten i Lund/Malmö tas tacksamt emot!

RSS 2.0