Berörd...

Idag är en bra dag. Jag är på oförskämt bra humör. Sista dagen på jobbet, men inga tårar utan bara en massa leenden, muffins och kramar! Fick blommor av chefen som en fin liten avslutning:) Jo det är de på fotot ovan!

Slutet är början på något nytt...spännande och oförutsägbart! Idag ska ingen få trycka ner mig utan jag ska njuta som om det inte fanns någon morgondag. Bekymrena finns kvar till en annan dag!

Berörd för alla fina ord från kollegor och vänner som idag värmer extra bra!Kramkram

 


Varför....

Har på tv:n i bakgrunden när jag ligger och läser och då hör jag den gnälliga rösten som tillhör Maria Montazami göra reklam för Max hamburgare...visst är det bra pr men Max har ju faktiskt relativt god mat om man jämför med andra kedjor förutom Frasses då som också är bra. Jag trodde norrlänningarna visste bättre än så här... eller?!:)

Planer på flytt

Japp, då är jag snart arbetslös men förhoppningsvis inte så länge då jag hittat ett jobb som efterfrågar precis mina erfarenheter...mer om det sen då jag tagit tag i det.

Min plan är då att sysselsätta mig på bästa sätt fram till i augusti då jag förhoppningsvis börjar plugga Geologi i Lund.  Skåne av alla ställen tänker ni då men jag ser många fördelar med det, motorcykel stor del av året, nära till gemytliga miljöer, pappa i närheten, nära till utlandet och frankrike ! Sedan så är inget bestämt, om jag tänker tillbaka på det senaste halvåret så har jag varit inne på minst 6 olika yrken däribland polis och testförare. Men nu är det alltså geologi för hela slanten, frågan är varför det ska vara så svårt att bestämma sig...

Jag måste i denna utbildning läsa en matematik-, fysik- och kemi-kurs vilket åtminstone de två första inte är min starka sida men jag gillar utmaningar. JAG GILLAR UTMANINGAR, för jag vet att jag kan klara det om jag vill!

Har chansen att göra bort matten nu på Skeria men då måste jag bestämma mig imorgon. Ska jag skriva högskoleprovet för större chans att komma in på utbildningen???Många små frågetecken, ska nog gå förbi CV imorgon och bestämma mig på fredag. 
 
Här ser ni en bild av min kommande lya i Lund

Fint va...nästan som Turning Torso fast jag ljög, denna byggnad finns i Dubai och heter Dynamic Tower, det går alltså att vrida varje våningsplan inviduellt! Ingen risk för sol i ögonen på morgonen där.

Känner mig en aning förvirrad nu när det händer så mycket i min hjärna men försöker att ta en sak i tagen och inte stressa upp mig för det är inte jag helt enkelt!
Godnatt!


Jag lider inte av bloggtorka!!

Så det så, den som säger nå annat kan slänga sig i väggen :P

Detta är Bosse, korsning mellan jämthund och tax!! I brist på annat att blogga om. Ikväll hänger jag med Linda.


Min upplysta tillvaro

Hmm... hade tänkt ge er er låt att lyssna på i brist på tankar och inspiration, men jag har glömt hur man bäddar in klipp, jag skäms!!!

Haft en trevlig kväll med Yamahajossan och Lillmarit med middag på Lilla Kina och sedan bio - Sherlock Holmes (underhållande film det där!)

Kom på att jag inte visat mina nya lampor...har bytt ut mina vackra lampor i hall och rum.


Och just de, köpte även en fönster/bordslampa, Ikea är bra förutom när man vill köpa tavellister då de aldrig har de jag vill ha:P


Livstid!

Idag var en rolig dag på jobbet, alla byter plaster så det rör om lite i den annars väldigt solida grytan. Fast jag tror de flesta tycker det är jobbigt men inte jag:)

Efter en liten prommis och sällskap med Madde & pojkarna så har jag spenderat kvällen med en bok...skönt när man vill slippa allt annat tråkigt! Har nu diskat och ska njuta en kopp grönt te i min bamsemugg som jag fick av Sara i julklapp! Superfin kopp det där! En hallonmuffins slinker nog också ner:P

Jag läser förresten Liza Marklunds Livstid, den hägrar fortfarande men samtidigt är jag så trött i ögona nu så får se hur länge jag orkar läsa.

Ser fram emot helgen trots att planerna verkar gå i stöpet...inget som jag är ovan vid hursomhelst men hade sett fram emot líte besök:P Blir kanske en annan gång!

Nystart?!

Tackar alla inblandade för en trevlig helg, den avslutades med ett möte som var både jobbigt och skönt. Men det sätter igång mitt huvud i banor som jag inte tänkt i på flera månader vilket är väldigt jobbigt! Men ibland kanske man måste gå ett steg tillbaka för att komma två steg framåt...vad tror ni? Det som just nu känns väldigt jobbigt är min framtid då jag vid månadsskiftet förmodligen blir arbetslös, detta är ju det värsta som finns enligt mig...tortyr. Har funderingar på studier men då måste jag försöka komma på vad jag vill jobba med i framtiden! Har varit och anmält mig på ams idag och även prata med min A-kassa. Blev lite förvånad med handläggaren jag pratade med, jag frågade hur lång tid det tog innan man fick sin ersättning och han sa att det inte skulle ta mycket mer än 1 vecka, vilket jag har svårt att tro men vi får väl se, ska försöka skicka in alla papper så¨att ansökningen är komplett så fort som möjligt! Ser fram emot: Helgen, då slipper jag denna vardagsångest och får umgås med fina vänner!!

Klätterapor och Spelkväll med härliga människor...

Lördagen i bilder...

 Idas underbart fina och goda smörgåstårta!




Bowlingboll....?!

Gårdagskvällen spenderades med ett roligt gäng, först utklassade jag alla på banan nästan:P Sedan av någon anledning hyrdes det en thriller/rysare som vi sedan såg, läskigt men kul som ni ser:)

Ett tips, man ska prata med bollarna/kloten så att de gör som man vill!

Nu prommis med Kungmadde sedan smörgåstårta med samma härliga gäng, kanske slinker ner lite vin också. Sedan ska vi spela sällskapspel hela natten:)

Äntligen lite värme...

Då är det dags att gå ut och njuta i solen!!

Solen når inte riktigt ner till marken men vackert är det. Ligger ungefär 60 cm snö på taket.

Ögona på korven allesammans:)
Var idag en stund i Erikslidbacken med Madde och pojkarna och Richard och hans barn.
Mycket trevligt och fasligt gott med korv!!Mumma

Lucas skrattar gärna för kameran

Melwin är nöjd!

Tankar...

Jag mår inte bra...
Jag mår inte dåligt,
Jag har ju er mina kära vänner 

Jag är en egoist, ni är en drog.
Mina lyckopiller, en liten dos av er
och min dag blir så mycket bättre 

Jag är tacksam, det går inte att beskriva
med ord. Ni stöttar mig då jag faller.
Ibland förstår jag inte vad ni ser i mig

Jag känner mig lite vilsen
Men samtidigt brukar allt ordna sig, det vet jag
För så har det alltid gjort tidigare

Jag önskar bara att det blev förr hellre än
senare...men tills dess och fortsättningsvis
så finns ju ni där!

Kramar till mina kära vänner från mig


Köldrekord...kuriosa till alla frusna

Kontinent för kontinent

Vostok/Antarktis: -89,2
( juli 1983).

Verchojansk och Ojmjakon/Asien: -67,8 (februari 1892/ februari 1933).

Snag/Nordamerika: -63 (februari 1947).

Schugor/Europa: -58,1 (december 1978).

Sarimento/Sydamerika: -32,8 (juni 1907).

Ifrane/Afrika: -23,9 (februari 1935).

Charlotte Pass/Australien -23 (juni 1994).

Det svenska rekordet ligger på -52,6 grader, detta var år 1966 i Vouggatjålme.

Kontentan blir alltså att det inte är så synd om oss nordbor:)


Bra låt...


Snacka goja...

Jag tycker det är tråkigt att gå in på mina vänners bloggar och upptäcka att det inte hänt nåt nytt, men inte är jag nå bättre själv, det vet jag:)

Nyårshelgen blev inte helt enligt plan men bra i alla fall. En trip till Forshed och Haparnada/Tornio hans med!
Det var så roligt att träffa Annika, Kjell och Gojan, hann krama om Nanna, Tord och Sanja också men bara en snabbis men mina Norrbottensänglar finns kvar i alla fall och det var kul att se.

Färdmedlet

Annikas gård

Gojan, det gröna monstret

Efter att ha umgåtts med en papegoja i ett par dar så kommer jag på mig att upprepa vad folk säger till mig och göra lite konstiga ljudeffekter ibland...pinsamt:) Kanske är det den rena luften jag andats också, imorrn känns det kanske bättre, då kanske kroppen återhämtat sig!!

RSS 2.0