Det börjar arta sig!

Ja nu börjar det kännas att det är på gång och äntligen får man se lite förändring

Ganska så nymålat då kortet tas, färgen glänser väldigt mycket och mörknar när den torkar. Kommer att bli jättebra. Har köpt en ljusslang som jag tänkte sätta bakom en svart spegel som ska lysa upp den gråa väggen!! Hallen ska självklart också målas vit tills jag vet vad jag vill göra där inne.

Renovering...

Hej å hå...mycket att stå i, känner mig inte riktigt riktig i huvudet för tillfället:) Har hittills mest rivit och förstört i lägneheten men nu börjar det arta sig. I lördags så hjäpte Madde mig att måla taket..blev hur bra som helst och sedan så har jag med hjälp av Göran rivit och spacklat väggarna. Idag har jag städat undan lite gammalt så att det ska gå bra med målningen, Linda "superkvinnan" kom sedan och hjälpte mig att måla dörrkarmarna. Vi målade och smetade sen ofrivilligt ut färg på oss själva ett antal gånger. Ikväll har jag vart och tränat handboll, tyvärr var vi bara 4 stycken på träning men vi gjorde det bästa av det i alla fall och fick träna mycket individuell teknik. Som resultat för detta har jag 3 gigantiska blåmärken på arm och höft...typiskt:P


Helgen kommer att dedikeras till fortsatt renovering, men tänkte kanske smyga iväg på bio, jag vill så gärna se New Moon, så om nån vill sukta efter vampyrer hör av er till mig!! Nu ska jag sova gott och vakna pigg och glad!

Lägenheten - Before



Så här ser det ut nu, i första hand ska jag ta tag i stora gula...fula rummet:) och sedan hall och kök får vi ta i senare skede som det ser ut nu. Om det går bra som jag hoppas så kanske de rummen också får sig en liten makeover.

Tack för i helgen!

Emma, min kloka vän!! Mys, vin, kompisar, RuffRiders5, StepUp2theStreets.

Sjung en sång för mig, Lucia :)

Over my head

Länge sedan det kändes så svårt att motivera sig till något för tillfället, känns som jag står vid botten av Mt Everest och tittar upp, men samtidigt har jag glimten i ögat vissa stunder och tittar på mina fötter och koncentrerar mig på att ta nästa steg.

Lägenheten är nu tömd på grejer och ska så snart som möjligt börja måla och förberbereda allt. Kanske beror mitt sinnestillstånd på hela denna cirkus. Jag vill göra så mycket men har ingen erfarenhet av detta vilket är väldigt frustrerande då jag måste ta hjälp till allt:P Blä för det. Men det är ju inte det att jag inte uppskattar hjälp, det är bara det att jag är beroende av andra och det är jag så himla less på att vara.


27 kvadrat, trångt eller bara compact living?


Ja då får ni ett hum om hur jag ska komma att bo. Det stora rummet är skalenligt, de andra rummen höftade jag bara dit!! Adressen blir Hyttlidgatan 69A.

Frågan är har jag gjort ett kap eller inte? Svaret beror som på, men just nu kvittar det, då det är kul att få ha ett projekt igång och dessutom ser jag ljuset i tunneln då mammsen å Göran slipper mig och vice versa:)

Glad & Fattig

Helgen har som vanligt gått fort. Fredagen gick åt att träna, festa till det i nyktert tillstånd hos Madde sedan hämta både Nina och Göran i stan. Lördagen tog jag en sovmorgon och tittade igenom gamla texter och noveller som jag skrev för kanske 5 år sedan, hann även med en sväng på söder och kollade in lite grejer inför min flytt. Inga köp men hämtade däremot mycket inspiration. Kvällen åt jag middag hos Madde sedan bar det av till Hamn för en pokerkväll. Första gången för mig men gick hyfsat bra och med en 20:a som insats behöver man inte drömma mardrömmar om man förlorar. Idag har jag följt med svärfar till Kålaboda på farsdagsfika och för min del kollade jag till mc:n och kajaken så att de var hela och fina:) Nu i eftermiddags skrev jag dessutom under lägenhetskontraktet och betalade handpenningen så det är klart...nu finns ingen återvändo:S

Troliga tapeter, Carbonara & Singstar!!

I'm in love...trodde inte det kunde hända...inte i tapeter i alla fall, jag har sett många snygga ena men när jag såg dessa så visste jag bara:)

Fina lila!!!!!!!!!!
Spenderat kvälllen hos Madde, vi lagade en maffigt god carbonara och sjöng oss hesa med Singstar. Vi får hoppas jag har kvar rösten imorgon, en aning ansträngande var det. Roligast ikväll var när Madde mitt under Abbas låt Fernando får hicka...jättehicka men fortsätter sjunga och avlustar varje rad med en *HIIIICK*...hahaha
Tack för ikväll!!

Okej!

Jag blir med lägenhet from 1 dec om allt går som det ska, känns väl rätt så bra just nu måste jag säga. Finns inte så många andra alternativ just nu heller, måste ju få ordning på mitt liv igen. Är lite rädd för att det ska kännas tomt och ensamt och att mina tankar vandrar bort dit den inte borde men som sagt måste det ju göras ändå. Det är svårt att föreställa sig hur det ska bli, jag är tyvärr väldigt bra på att anta det värsta, en egenskap som jag kanske borde ändra på. Om ni är nyfikna på min nya adress så får ni vänta tills kontraktet är skrivet;) Men kan avslöja att det blir på Norrböle, nära Eddahallen!

Denna bilden ni kanske känner igen, har dock lyckats förstöra den då jag bara skulle förstärka blåfärgen i bakgrunden och lyckades inte ta bort de andra effekterna. Har laddat hem Gimp. Men jag lär väl mig lite av detta misstag så nästa gång när jag har mer tålamod så blir det bättre :)

RSS 2.0