Fotolust & Motorcykelpremiär

Spenderat dagen i Östanbäck där min mc stått vinterförvarad, den starta efter många minuters laddning och några smällar ;). Under tiden hann det snöa, regna, stråla sol och fotas med nya kameran som tar fina bilder, dock måste jag nog plugga lite RAW-format...

Say hello to my new friend!


Vackra Barcelona!

Copywright: Jessica Sidenmark

Off to Barcelona!

Hejdå Skellefteå, Hej Barcelona!!
 
Imorgon åker jag och Sofie på en liten trip. Ska bli kul men måste se upp för alla ficktjuvar...ska tydligen finnas en hel del som sysselsätter sig med det i BCN.

Körd i botten?

Jag känner mig så grymt omotiverad att fortsätta arbeta på min kandidatuppsats, just nu vill jag bara försvinna en liten stund och glömma bort alla stenar i hela världen! Dessutom är jag snuvig och ont i halsen...blä för det! Ja då har jag fått spy lite galla för er alla, ikväll blir det att titta på gamla avsnitt av Game of Thrones och tycka synd om mig själv, imorgon är en ny dag då jag ska laga palt till Göran.
Tummen upp för det!

Fastnaglad!

Hos Sofie såklart! Hon är så duktig och det är kul med lite utsmyckning! Tog några bilder under tiden bara för att visa, det är rätt många steg och lite plågande.
Först limmas naglarna på plats för att sedan kortas ner som tur är, annars skulle man ju verkligen framtså som en häxa. Sedan läggs olika lager med fäste och sedan färg och täckgelé, emellan detta måste materialet härdas under UV-lampa, ibland gör det jätteont och ibland känns det inte.
Här är handen istoppad i den förgrymmade UV-lampan, men den som inte lider pin, ja ni vet.
Slutresultatet blev denna gång lite somrigare naglar som jag med stolthet kan bära under min semester i Barca. Ska bjuda Sofie på lite Cava för att hon är så duktig!!

Skånska veckan!

Hälsade på hos Linn och Mira en kväll i Malmö.
Brunch hos Johanna och Jimmie som jag bodde hos ett par nätter.
Känns som jag har ätit och mått rätt gott de senaste dagarna.
Middag med gamla klasskompisar i min gamla lägenhet.
Paltparty hos Matilda med Linnéa som avrundades med skratt och hemmagjord glass satt fint. Snart åker jag tillbaka till Skellefteå men åker snart söderut igen, denna gång till Barcelona för lite semester.

RSS 2.0