Vinterns första! Oj vad konstigt detta är,...

foto0200 (MMS)

Vinterns första! Oj vad konstigt detta är,men så länge jag är i skåne så klagar jag inte,men i skellefteå vill jag helt klart ha snö!


Jag vill också vinna!!

nog för att en 2:a placering inte heller är helt fel. Det handlar såklart om Marits fototävlingar som han alltid är så duktig och anordnar!
http://www.maritwebart.com/autumn2011/
Där kan ni kolla på lite fina bilder om ni har lust.
Här kommer min nattbild som sånär vann.

Nu var det riktigt länge sen jag fotade tråkigt nog. Jag upptäckte dessutom för ett tag sen att den lilla plastbit med gummi som omger sökaren har trillat av och jag hittar den inte...går det köpa en ny sådan? Dessutom känns det som att min kamera är lite "sjuk", den är så dålig på hitta fokus.

En månad kvar till jul...bara! Tiden flyge...

foto0199 (MMS)

En månad kvar till jul...bara! Tiden flyger förbi! Fast just nu är det lite trögt på händelsefronten då jag har tenta på måndag,nu börjar det bli tungt att motivera sig. Vad är en bra morot tycker ni?


Nu har jag en vinterskog att titta på och...

foto0198 (MMS)

Nu har jag en vinterskog att titta på och som lyser upp tillvaron när jag längtar hem och gardiner och massa annat också inhandlat. Ikea är bra skit!


En seriös sjukgymnast och övningar!!

Var till Lundagymnasterna idag och träffade en sjukgymnast som direkt sa att det är orsaken till problemet vi måste komma åt, självklart sa jag, det låter bra! Nu måste jag börja tänka på hur jag går för att bli av med denna skit, kanske inte så konstigt att efter 1,5 år med smärta att jag går lite konstigt!?

Fick dessutom ett övningspapper för att kunna sträcka ut de muskler som påverkar plantar fasciitan samt sådant som ökar blodgenomströmmningen!

Nu ser det lite ljusare ut i horisonten!

74 procent!

Tentaresultatet från Sedimentologin kom idag, 74 procent, en procent från VG, det känns mest surt så tror jag ska tjata till mig nåt litet halvt poäng, det tycker jag att jag är värd! Hursomhelst var det ett välkommet avbrott i fossilnötandet, ja det blir nog lättare att plugga till nästa tenta om två veckor då jag inte har en omtenta i bagaget.

Nu är vinterjackan invigd också för termometern har rört sig runt nollan!

Så mycket bättre på tv och palt på tallrik...

foto0197 (MMS)

Så mycket bättre på tv och palt på tallriken! Efterrätten är en kladdpepparkaka,en myskväll helt enkelt!


Fredagsmorgon...


...den 11-11-11 kl 8.45, utsikt från köksfönstret. Vad denna dag bjuder på återstår att se. Temperaturen börjar gå mot kallare nu, funderar på att ta vinterjackan men tror den får vara nån dag till! Ha en fin dag alla.

Foton jag tagit...

den sista tiden som jag dock inte publicerat då jag inte visste vilka jag skulle skicka in till en fototävling men nu när det är gjort kan jag lägga upp dom.

Denna kvinna står utanför Geocentrum II där jag spenderar dagarna. Byggnaden i bakgrunden är Gerdahallen där jag och de flesta andra studenter tränar.

Lite suddig Domkyrka, synd att de inte har på strålkastarna som lyser upp tornen.

Skuggorna faller långa av den enda ljuskäl...

foto0196 (MMS)

Skuggorna faller långa av den enda ljuskällan i rummet. Ute omfamnar mörkret varje gatuhörn och kylan försöker tränga in. I flickan brinner ett ljus som ej går att släcka så länge hon älskad är.


En bra helg är till ända!

Inblick. Tillbackablick. Framåtblick. Utsikt. Tillförsikt. Tankeväckande. Utvecklande. Utmattande. Underbart.
Tack för en trevlig helg Sara du är en fin vän!

Du väckte min skrivarlust en gnutta!

En text jag hittade på datorns hårddisk som inte på några sätt är klar eller är satt i sammanhang.

Tårar rinner nerför din kind

Du vet ännu inte varför

Jag kommer såra dig

Som du sårade mig

Jag sätter oddsen medan

Du famlar i mörkret

 

Men jag tycker den är kraftig och gör sig bra bara som den är också.


"Hoppas ni ska trivas i lägenheten!" vilke...

foto0193 (MMS)

"Hoppas ni ska trivas i lägenheten!" vilket trevligt välkomnande från de som bott här tidigare. Men i helgen flyr vi skåne,hanna för berlin och jag för stockholm:)


RSS 2.0