Genialt!!

Tyvärr inget som jag gjort, men jag är grymt imponerad av The Arks nytänkande. Köpte deras nya skiva idag, för 99kr, inslaget som en exklusiv kan de använda sig av lägre momssats. Jag har inte köpt en riktig musik skiva på mycket länge, men jag har alla The Arks tidigare skivor och har alltid tyckt om bandet! Jag tycker mig göra en god gärning för bra människor som tjänar pengar på detta.

Har ikväll varit på bio med Linda, Thony och några till. Vi såg Ironman 2, den var bra, jag tycker alltid om den typen av filmer och Downey Jr gör huvudrollen mycket intressant. Ja, han var ju otroligt bra i Sherlock Holmes också...snubben är nog begåvad;)

Btw, härligt med makatycke...blir så glad av att se att det finns människor som verkligen passar ihop och satsar på varandra! Vad vore livet utan kärlek? Haha, vad är det jag säger...kanske mitt hjärta är redo igen...den som lever får se.

Varför göra det tråkiga när man kan ha roligt?

Kan det bli för mycket av det goda? Ibland tror jag det, speciellt om nödvändiga och tråkiga saker som måste göras blir liggande alltför länge. Men man ska absolut inte vara nitisk...en fin balansgång där. För det är ju bland det bästa som finns att göra spontana grejer med människor man tycker om. En hektisk start på veckan har det varit, nu börjar det lugna ner sig och snart är det helg:P Har hunnit med att mysa både med mamma och faster idag samt kört lite mc:D Imorgon bitti, besiktning, håll tummarna!

Imorgon blir det allvar...betala räkningar och deklarera!

Premiärhelg!

Jo premiär på två punkter; en kort liten mc-tur och årets första grillat avnjöts hos mamma!
Fredagen spenderades hos Madde där det spelades spel och dracks vin. Lördagen hanns det med en hel del, började med att fixa motorcykeln sedan en sväng till Linda i hamn där Alicia hade kalas och Linda hade gjort så fina tårtor! Sedan kom Jossan och hämtade mig och så åkte vi till Maritsan där vi lagade pizza, drack vin, spelade bowling och kollade film...Söndagen blev lugn, en promenad med Sara och sedan middag i Bergsbyn där Göran firades. Som förövrigt fyller år idag, grattis göran! Sedan hem och en sväng till Ida med min Miffon. Hur tokroligt som helst! Men nu ser vi framåt och planerar nästa helg:)

Jag...


Dikt: Jessica Sidenmark, 2000
Foto: Jessica Sidenmark, 2010
Låt mig veta vad ni tycker!

Haft ett otroligt trevligt möte med Sara idag, tyvärr varade det alldeles för kort, vi har alltid en massa saker som ska behandlas när vi träffas! Ett stort grattis till vännen som flyttar till Stockholm nu och lämnar studentlivet bakom sig och börjar jobba på Boliden. Imorgon är det fredag och helg, underbart om du frågar mig. Varit duktig idag och joggat till jobbet där jag var på Lenas poweryoga, hon är såå duktig på det och man känner sig otroligt avslappnad när man går därifrån. Nu dags för sängen.

Min tro på den goda människan...

Jag är stark i mig själv, men aldrig blir jag så stark att jag kan stå emot om människor gör elaka saker mot mig som först jag överraskas av. Överraskningen går sedan över till en känsla av maktlöshet och sårbarhet, vad såg jag i denna människa? Till sist förlikar jag mig med situationen som uppstått tänker att det var lika bra som det blev.

Men jag känner en stor besvikelse över människans feghet och att vi allt som oftast har så svårt att vara ärliga och raka med varandra. Jag är en person som vill se gott i alla och ger alla en chans, eller två och tror att det är så jag behandlas tillbaka. Men det är tydligen helt fel att tänka så, för vem står där i slutändan med grisen i säcken och undrar vad som hänt…jo jag.

Jag kan inte säga att jag handlar rätt i alla situationer men vid möten med människor både i jobbet och privat tycker jag att vi kan tänka ett steg längre innan vi uttalar oss om saker… eller ännu värre, handlar på ett visst sätt utan att prata med varann.

Detta är ju så länge en person inte gjort nåt dumt mot en, för ett visst utrymme för en hämndmån finns det alltid, det kan ju rent ut vara bra att bara ösa ur sig skit mot en person som fel mot en, till en viss nivå. För som precis med allt annat så är lagom bäst! Om någon nu undrar så, ja, jag är uppvuxen i Sverige. Om någon undrar varför jag skriver detta, om det hänt något speciellt så kan jag meddela att jag varit med om en liten incident nyligen och redan kommit över det, men sen är ju jag en nyfiken person och vill alltid veta orsaken bakom!

Jag vill behålla tron på den goda människan, även fast med ökad ålder och erfarenheter så blir det svårare och svårare att tro på. Tur att jag har många fina människor, min familj och mina vänner som ger mig fortsatt kraft att tro!


Sagoträdet...

...klättrades igen!!


Härligt med vår! Sommaren närmar sig med stormsteg


Snabba ryck...

...och överraskningen går till Madde:) Hon var supersnabb, ni andra hann inte med på den där! Jag trodde faktiskt ni skulle hinna men kanske svårt att veta vart grafittin sitter.

Jag bjuder på en bild från söndagens bus med Melwin och Lucas!

Var är detta kort taget?


Den som gissar rätt får en överraskning!

Jag känner mig ganska så snäll nu och jag tycker om att överraska personer som jag tycker om. Håller på som bäst att förbereda en överraskning till en av mina vänner, men mer än så säger jag inte ännu! Söndagen spenderades med Madde och pojkarna och sedan på kvällen tog vi en promenad bort till Nyckelgatan där jag besökte Marit och Madde gick till Ida. Mycket trevligt hade vi på varsitt håll.

Måndagen har flugit förbi på jobbet och det är tacksamt! Har känt mig lite konstig i huvudet och vill rakt inte bli sjuk så jag hoppas att det bara var lite måndagsångest. Ikväll blir det en joggingtur med Jossan men innan dess ska jag skrota på här hemma och bla annonsera ut min kajak som ska avyttras.

Uppe med tjädertuppen...


...och bärga bågen:P

Den startade snällt efter en stunds nötande!!
Nu måste den bara pysslas om sen får ni se upp på vägarna:)

Photo...


Snygg modell:) Skön soffa, gott te och trevligt sällskap!

Hands on fire!!!

Snart på jobbet: Himmelriket?!


Fick idag veta att om en dryg vecka kommer denna otroliga massagestol till oss, gissa om jag kommer att testa den!! Det kommer att bli någon form av bokningschema och tur är nog det, annars kanske det utbryter ett krig bland kollegorna på Medborgarservice.

Kul att damen på filmen tycker att alla hushåll borde ha en, speciellt eftersom den kostar kring 60 000-70 000 kr.
Idag avslutades jobbets röstvecka mycket passande då det idag är den Internationella Röstdagen...hör och häpna!
Skönt med helg, får se vad som händer!

Tunga ben...

Efter jobb, hem och prata med systeryster! Det regnar ute. Ska ut och springa, känner mig svag i benen men har bestämt mig för en kortare runda än förra gången. Joggar 3km och går  sista 500 metrarna hem. Känner mig nöjd, mysigt när det regnar lite lagom på en. Benen är fortfarande svaga och tunga...förmodligen otränade men det blir väl bättre vad det lider. Frankrike hägrar - 19 maj och sedan Vårruset i Luleå den 27 maj, 2 dagar efter jag kommit hem från Frankrike. Får se resan som ett träningsläger...eller nåt:P

Nu står dusch och mat på schemat.

Want a piece of me??

Invincible!!

Fantastic!!

Can't fly..but no tears!!

I have not pissed my pants...watch out, I'm dangerous

Hahaha, hope you enjoyed it!

Överraskning och fotomodell för en dag...

Tidig start på dagen efter en sen och händelserik kväll med festligheter.
09.00

Marit fyller år och överraskas med fika...blev frukost för vissa:)
Yamahajossan och jag som stått för överraskningen begav oss sedan ut på en spännande fotosession.




Elias och Yamahajossan

Vilken underbar dag!

Med rätt inställning...

Går vad som helst! Denna dag har varit underbart fin mot mig. Ingen har kallat mig häxa eller tagit ut sin aggresion på mig...eller ja när jag tänker efter så stämmer inte det sista men det lät jag bara rinna av mig! Nu känner jag igen mig själv igen, skönt!

Har pluggat lite till högskoleprovet ikväll genom att läsa gamla prov. Morgondagen kommer att ägnas till samma syssla. Jag tänker spendera kvällen i Bergsbyn i mammas tomma hus, jag uppskattar verkligen utrymmet där speciellt i köket. Min lägenhet är helt lagom till mina behov just nu det är inte för det men ibland blir jag lite klaustrofobisk.

Tog fram vårjackan idag förövrigt...känns optimistiskt och bra:)

Tur att tiden går fort ibland...

Hejhopp!
Från en härlig och lugn helg till stressigt jobb...precis så det inte ska vara men nu kan det bara bli bättre. Fast med tanke på att jag sitter fjättrad i skolbänken hela lördagen känns det som att helgen kommer att bli kort och lugn, ska skriva högskoleprovet...fick lite panik i tisdags då jag gjort upp planer för helgen som fick ställas in. Nu har jag förlikat mig med verkligheten och tror att det kommer bli en rolig utmaning, jag tycker om att pressa mig själv!!

Fick roliga nyheter av Rihmsan idag, hon har äntligen tagit ett kliv in i fotoligan med en fin systemkamera! Är bara lite rädd att hon kommer att fota sönder mig...men jag är ju van med paparazzis som tur är:P Så fort det festas eller man gör något mindre intelligent är någon där med kameran, tur är att dessa bilder inte hamnar på nätet bara:)

Oj, nä nu är jag less på mig och mitt tjat...har som varit speedad hela eftermiddagen så måste försöka varva ner nu.
Det sägs att det är en dag imorgon också!

Jag ser framemot söndagen då ska det vara underbart väder, för det har jag bestämt!

Gotta Love Luleå!!


Cicci and I

En dag på isen...



...en underbar dag som avslutades med Laxpaj(mumma) och sen mys med film och chips!!

Gotta love the people in Luleå!!!!

Jag tävlar...

Jag är med och tävlar om en flaska Dove VisibleCare från Rihmsan. Var med du oxå! Tävlingen slutar den 4 april!

RSS 2.0