En dag i flugans tecken...

Dag 3.
Fick lite sovmorgon till kl 7 och sen förbereda matsäck och köra ut till skogs, sedan gick vi och taxerade en myrmark tillsammans med 10 miljoner knott, 1 miljon mygg och 10 000 bräms. Efter lunchen besteg vi Mickelkölen (nästan lika högt som Kebnekaise) och till en början verkade det som om flygfäna gett oss dispans men ack så fel vi hade...de kom tillbaka om inte i ännu större antal. taxerade lite och snittslade avverkningsområde. Efter detta var vi slutkörda men vid gott mod, vi tog närmaste vägen hem, genom en vacker myr där vi hittade förutom små orkideer och hjortron även köttätande växter.
Just ja flugan som är en bräms är av vanlig storlek, inte bamsevarianten men häftig såg den ut, tur att jag satt på andra sidan glaset...

Jag har haft nästan ogenomträngliga kläder på mig idag och mygghatt på det, kan bara skryta med 4 knottbett där de har hittat in mellan byxorna och tröjan...Nu är det dags att vila gammelkroppen:)

Forsheds blomster...

Köringen gick fint förutom att när jag närmade mig Luleå hade mina händer domnat bort, som tur var hade jag fixat så jag fick luncha med Cicci. Hon slängde ihop en god skavgryta innan jag ens hade hunit gå på toa:) Sedan körde jag vidare och landade i Forshed vid 14tiden. Eftersom husfolket inte var hemma fotade jag lite...


En riktig fotofluga, gick in i bilden så då knäppte jag!!

Kvällen spenderades i Niemisel hos en jobbarkompis till Annika, hon har nämligen 8 stycken underbart söta valpar, tyvärr blev det inga kort då vi fick bråttom när vi åkte. Imorgon blir det ut i skogen och enligt Annika som ändå är härdad är det otroligt mycket knott och bräms och mygg...jag ska försöka stå ut:)


Semesterveckan har härmed inletts...

Dag 1: Slösa pengar dagen...eller kanske ska man säga stora investerardagen, köpte ett par nya mcskor då mina gamla är minst sagt trasiga, sedan köpte jag även en ny mchjälm, säkerheten före allt, det är viktigt att skydda mitt  nya huvud så gått det går. Favoritdetaljen på hjälmen är ändå solskyddet:P Känner mig som en riktigt stridspilot

Imorgon bär det av norrut, närmare bestämt Forshed, jag tänkte krypa runt i skogarna i några dagar vilket innebär tidiga morgonar och mygg, men hej, vad gör man inte för lite underbart sällskap?

Vitsippor blommar där på våren, vilda och fria, tydligen ovanligt men i vackra Forshed händer det;)

Midsommar, knott, havsbad och maaat...

Kallviken


Kallt vatten, trevligt sällskap och god mat och en j*vla massa knott som inte ville lämna mig ifred. Ni ser ju Ciccis desperata kroppsspråk:)
En såndär lyckades bita mig alldeles vid ögat...ajaj!
Idag inte lika fint väder men ut på nya äventyr, Cicci vägrar sitta inomhus:P

Det sägs att man lär av misstagen...

Det stämmer, kommer aldrig mer försöka ta bort damm i kamera med topps och saliv...vad tänkte jag??
Nu har jag fått bort mellanringarna så jag kan visa tallriken med mitt objektivs vanliga macroinställning!

Halleluja för mellanringar...

Nu måste jag bara klura på vad jag kan göra åt kamerahuset och rengöringen av denna, borde lämna in den:/
Tur att jag bara har mig själv att skylla!!Godnatt!

Mina mellanringar!!

Motiv är mönstret på mina tallrikar

Taget med 1:an

Taget med 2:an

Tänkte lägga in ett kort utan nån alls och med 3:an men nån jag känner väl lyckades skräpa ner kameran lite och nu går inte mellanringsfästet få bort så ja, om man inte har nog att göra då skapar man sig något att syssla med...

Ännu en helg är över...

Impulstripp till Haparanda/Torneå...det var roligt, timmarna flög förbi och med tanke på det tråkiga vädret så var ju det trevligt. Inte perfekt körväder men vi var glada iallafall.

Kvällen spenderades i soffan, utslagen, tittandes på bröllopet. ÅÅÅ vad härligt det är med äkta kärlek!!
Detta klipp är otroligt rörande mot slutet när barnen kommer in och sedan sjunger två av dem solo till Victoria och Daniel.

IKEA & Alko...


Spelade beachvolley i torsdags, i går blev det fest med två miffon och idag blir det en tripp till Haparanda, bildbevis kommer.

Gammalt skräp...

...men jag tycker det är alldeles alldeles underbart!!








De flesta tidningarna är från slutet på 50- eller början på 60-talet!!Magiskt!
Kommer bli mycket skräp för min del i sommar och det gråter jag inga tårar över.
Nu är det en ny vecka, vi får väl se vad den innehåller allt mest!

Fredagskväll i Bergliden

Karina bjöd på storkalas och vi alla bara njöt av god mat och findricka;)

Fördrink och Förrätt!!

Coola brudar!!                              Middagen...mumma                 Värdinnan skrattar!!

En härlig kväll helt enkelt.

Blir det nåt glid i sommar?!

Älven är invigd och väntar, jag väntar på att jag ska inhandla gummibåt och varmt och fint väder. Richard och Lasse tog sig en sväng på torsdagskvällen medan andra stod på land.

Härligt väder idag!!En bra dag på jobbet har det varit och fin avslutning med Madde och pojkarna på cyklarna.
Imorgon efter jobbet bär det av till Bergliden med "Socgruppen" då ska det drickas vin och ätas Karinas goda mat:) På lördag ser jag framemot att träffa Rihmsan!!!

Champinjoncrêpes...mordiskt goda?!



En populär låt i Frankrike, snygg video!! Bra låt helt enkelt, synd bara att man inte förstör så bra franska, men vackert låter det iaf.

Helg i Luleå, kom hem utan bilder...

Haft en rolig och fartfylld helg med vin, skratt, dans, god mat och underbart sällskap. Vädret var däremot en annan femma. Eftersom jag lämnade kameran hemma så är det bara Cicci som har bildbevis, men det gör mig inget att ni inte får se dom:P

Här kommer lite bilder från min frankrikeresa istället.





True colors...

Låten, jag älskar den, var på bio, såg Sex and the City 2 med Madde och i slutet spelar de denna låt i en annan verison, men det är ju ändå bara hur fin som helst.

Filmen var också så BRAAAAAAA, jag älskar den, den är en riktigt bra relationsfilm om man är på det humöret annars kan man bara skratta åt alla tokigheter tjejerna gör.

Jag känner mig så inspirerad såhär på kvällkvisten efter denna mysgia biostund men jag vet att jag borde sova och ser mot sängen att mitt täcke inte har ett påslakan, ok det tar inte så lång tid att bädda in det men det råkar vara en av de tråkigaste sakerna jag vet förutom en massa andra saker som är tråkigare;)

Nä nu blev det tråkigt här och jag är ju faktiskt på bra humör så därför ska jag nu bädda färdigt sängen själv, eftersom jag inte har någon butler, och detta gör jag med glädjen över att jag lever och mitt liv är bra precis som det är. För hur mycket man än drömmer om få det ena eller det andra eller har en dålig dag så är det livet just nu vi lever och om vi bara öppnar ögonen för en sekund så kan man se ljusglimtar lite varstans, ja tilll och med ett mirakel bakom nästa krök:)

RSS 2.0