Undrar som en flundra...

Hur jag ska lägga upp min sista vecka i Skåne innan den temporära flytten. Det ska pluggas, städas lgh, packa grejer, köra grejer till pappa, säga hejdå till alla...jag har svårt att få ihop logistiken just nu. Om jag känner mig själv rätt så gör jag inget förrän jag riktigt måste men hade ändå tänkt vara duktig och städa bort endel nu i veckan så slipper jag ju det till veckan, himla smart jag är, får se hur det går med den planen.

Förresten så är flundror väldigt fula fiskar om än goda, undrar vad som hände för att evolutionen skulle ge dom det utseendet?

Väderomslag!

var nog det roligaste som stog på schemat igår förutom lunch med Linn, Hanna och Anna på GeoII.
Från soligt och blåsigt hör jag plötsligt en blixt kanlla till och sen öppnar sig himmelen och jag öppnade mitt fönster och fotade spektaklet.


Marken hann knappt bli täckt av ett vitt lager så slutade det. Lustigt nog gick ett billarm på parkeringen medan det haglade, jag är glad att jag hade tak över huvudet! Tentapluggandet går framåt så sakteliga, idag ska jag belöna mig med några timmars gycklande, gå på lina, cykla enhjuling och jonglera osv...

Pluggvecka väntar!!

Har min sista tenta nästa tisdag och imorgon börjar förberedelserna för den. Haft en bra vecka i Halland, det enda negativa har varit två attacker med blixthuvudvärk. Helgen har varit lugn med lite kompishäng. Imorgon ska jag tejpa foten igen för fjärde gången och efteråt ska jag gå till Ortopedtekniska för att gjuta av mina fötter. Om 12 dagar åker jag hem till Skellefteå över sommaren och jag längtar.


Detta är jag när jag däckar en stund för att vila huvudet!

Geology rocks!!


Jag ligger här och poserar med den Halländska gnejsen och en snygg pegmatitgång!
Idag har det blåst och varit mulet hela dagen, höll på att kasta in handduken före lunch då vi blivit så frusna men efter en lunch på en läsida kändes det bättre.

17 maj, Dagens bild

Till Norges och regnets ära blir dagens bild en stenig historia med en flicka som gillar grannlandets vackra språk.

Stensjöstrand ett naturreservat utanför Varberg. Vi hade sällskap av ett 20-tal Islandshästar på bete och stark vind, efter en lång och intensiv dag ska det bli skönt att SOVA.

Off to Halland...

...i 4 dagar på fältkurs, vi ska mäta strukturer och beskriva landskap och mycket mer! Ska bli roligt, har inte packat färdigt ännu dock, det smattarar på mitt fönsterbleck, vädret kunde vara bättre, vi får hoppas att hela veckan inte regnar bort. Vi kommer att bo på ett vandrarhem i Vare söder om Varberg, om jag inte har alltför roligt så kommer jag kanske att blogga lite bilder eller nåt för minidatorn följer såklart med!

...and now it's rolling out


There's a storm rolling in...


And I am inside looking out!

Bjuder min favoritmalmö-tjej på gurkfisk o...

foto0111 (MMS)

Bjuder min favoritmalmö-tjej på gurkfisk och vi båda har ätit massor för det var supergott:)


Möllan i slottsträdgården i malmö, jongler...

foto0106 (MMS)

Möllan i slottsträdgården i malmö, jonglering med Linn:)


Funderingar en onsdagkväll...

Känner mig långt ifrån hemma just nu, vill ha mina underbara vänner i närheten, känns faktiskt ensamt just nu. Kanske måste jag hänge mig mer åt mitt liv här och kanske är jag här med inställningen att det bara är tillfälligt vilket skulle kunna förklara mina tankar just nu.

Kanske är detta bara en tillfällig storm som snart lugnar sig, det enda jag vet är att jag gör rätt i att vara här för min framtid...men till vilken bekostnad?

Helg i Hässle...








Skogspromenad till sjön och Slottsbesök till Hovdala och massa kärlek och mat såklart!
Fick en god nyhet igår, jag klarade Petrologitentan också så nu kan jag andas ut, nu ska jag bara se till att plugga inför Strukturgeologin så kan jag snart njuta av sommaren i Skellefteå. Tänkte komma hem den 3 juni!!

Blåser Malmö, Botaniserar Lund

Gårdagen hade jag inga föreläsningar konstigt nog, min kära faster och farmor kom ner igår så jag följde pappa och hämtade dom efter en genväg till Malmö för att laga en hiss!




Får inte duscha foten...

Har någon bra förslag hur jag ska lyckas med det??? Plastpåse ja men har ska jag få den att sitta? Surt sa räven. Är hemma från Vårruset och det gick på 52 minuter medan en av mina duktiga lagkamrater sprang in på topp 10 och tiden drygt 20 minuter! Hon var så duktig min Linnea!

Det kom en hagelskur just innan start men som tur var föll det bara ett par regndroppar under själva loppet, ungefär 10 000 hurtiga damer deltog i loppet och picknicken var lika god som förra året!

Anette, Malin, Linn, Johanna, Linnea och jag

Tejpad...


Så här ser min fot ut nu, känns som att gå med ett mindre gips på foten men förmodligen så töjs tejpen lite. Plantar Fasciit eller sk. Hälsporre gör att jag måste genomgå denna tejpning men prognosen är god för denna behandling för de som inte fått en utväxt och det har ju inte jag så det är positivt. Mindre positivt är att dagens höjdpunkt Vårruset måste genomföras gående!!

RSS 2.0