Brist på action...

"men då kan du ju skriva det" menar snälle far.
Han ringde till mig från en varmt spanien för att berätta att han ätit de sötaste och godaste apelsinerna nånsin och med tanke på att han aldrig äter apelsiner för att det alltid är för sura så säger det väl mycket.

Får bjuda på en gammal bild igen då...ska se vad jag hittar i arkivet...

Oj, en bild på mig från 2006 i Luleå, det är ju bara 6 år sedan, SEX, jag har ju inte åldrats en dag...undrar vart tiden tagit vägen?

Kan hända att jag bokat en hemresa över påsk nu också, bokningen krånglade lite men fick ett mail med en biljett i alla fall:)

Överraskande!

Fick för någon dag sen veta att jag klarade senaste tentan och inte bara det jag fick högsta betyg, nu har jag lyckats med bedriften att få VG på höstterminens båda kurser vilket är en glad överraskning. Ett litet kvitto på att mitt slit och min vånda i alla fall fört nåt gott med sig!
Bjuder på en bild från 2006 i Forshed, Norrbotten som visar ett prov på min enormt välartade teknik på skidor, hur det gick sen kan jag berätta över ett glas rött.

I Lund kan jag denna vecka rapportera om ovanligt kylslagen luft och snö som nederbörd, dagarna bjuder på klart, soligt väder tack vare det högtryck som nu befinner sig öster om oss i Ryssland.

Fri sikt


Ryssborr och annat geologiskt!




Det är mest studier i min hjärna just nu, därav lite aktivitet här och på andra sätt. Det är bra med lite variation så nu framgent så blir det massa annat också, det ska jag se till, just nu ser jag fram emot en resa till Göteborg, har bokat biljetter till början på februari :)

Fördelar med Skåneland...


Har kört en sväng idag, det har varit mellan 2-5 plusgrader och sol hela dagen så kunde inte låta bli när jag ändå var i Hässleholm. Åkte egentligen hit för att kolla om jag fått någon post, har lite strul med mitt mobilabonnemang då jag tydligen glömt betala en faktura för novembermånad, men har inte fått faktura eller någon påminnelse om betalning...shit vad låst man blir när ens "livlina" är avsnörpt. Tur att jag har fungerande internet iaf, måste nog fixa så Teliafakturorna dras på autogiro hädanefter så jag slipper såna här tråkiga överraskningar!

Tenta på fredagen den 13?!

Idag är det dags, plugget har gått lite upp och ner och jag blir så himla uttråkad under dessa perioder men efter idag ändras det! Har smyckat mig med ringen som mormor välsignat, armbandet jag fick av mamma och halsbandet från Yamahajossan och hoppas genom detta att få lite kraft och stöd :)

Kram till alla jag tycker om!

Laxsoppa med curry! Det satt riktigt gott ...

foto0227 (MMS)

Laxsoppa med curry! Det satt riktigt gott med lite delikatessbröd och vinet som slinker ner lätt i strupen! Linn är så söt och vi sitter och surrar:)


Pluggdag...

Plugg, har försökt få en överblick över kvartärtidens olika istider och interglacialer och termer som hör dit. Har lyckats ganska bra trots allt! Ikväll blir det inget mer plugg för jag ska till Linn på middag och tydligen skulle jag ta med vin så då gör jag som hon säger :)

Denna fick jag av Marcus min styvbror, tycker den är roligt med en liten annorlunda vinflaska och tydligen ska det vara ganska gott och lättdrucket också!

Kontraster...

...Lugnet mot Pulsen, Snö mot Grönt gräs
efter en smärtfri resa är jag tillbaka i min vardag.

På några timmar har jag åkt från ett kallt vinterland till något som kändes som rena rama våren, solen värmde kinderna och gräset gror för fullt. Översta bilden var resultatet efter gårdagens bak, vanliga kladdmuffins i underbart fina formar och med några minimallows som pynt! Det tillsammans med Flygande Jakob utgjorde min avskedsmåltid och maten blev väldigt omtyckt trots att det ju egentligen är rätt säkra kort :)

Sista kvällen i Norrland...

Har varit dålig både på att fota och blogga under dessa veckor, har haft fullt upp med annat och dessutom när jag väl tror mig ha med kameran och ska fota så har jag glömt den!

Fick en julklapp i morse av kära faster och Zigge, inte helt fel att vakna av presenter :)

En massa bakgrejer och choklad! Tror kanske det fanns en baktanke med denna present ;)
Blir i alla fall sugen på att testa mina nya fina formar, får se om jag lyckas knåpa ihop något i kväll som annars bjuder på middag som jag ska laga, Flygande Jakob, mums!

Det har snöat rätt så friskt de senaste dagarna och det är så mysigt, hoppas hinna njuta av snön i Norrland en gång till innan sommaren kommer :)

Ska åka tillbaka till Skåne nu och fixa min tenta den 13 januari!
Tjilivippen!

RSS 2.0