Foto och Faderscape

Veckan har gått fort, jobbat hårt och lite mer än vanligt vilket varit superskoj! Igår blev jag bjuden på middag och bio av världens bästa Linda:)

I torsdags var jag ute och fotade lite i kylan...

Sedan blev det fläskpannkaka hos Madde...tyvärr inga bildbevis på detta men passade på att knäppa kort på hennes tokiga ungar.

Lucas

Melwin

Hjälper mamma med disken:)

Gladskit!

Idag blir det nog lungt, ska ut och promenera samt städa och plocka fram lite vinterkläder.
Ikväll får vi se vad som händer förmodligen en lugn kväll att vänta.

WTF 2...

Helgen slut, tjejerna åkt hem.
Vi hade grymt trevligt i alla fall, först hos Madde sedan bar det av till Station 8 och en nattmacka på Sub med eftersnack på Quality...haha.

Förutom att helgen är slut så fick jag reda på att kågevägen inte blir av då hon fått en bud jag inte kan matcha...så himla dåligt att jag efter två månader varit den enda spekulanten och sen helt plötsligt får de begärt pris av nån annan, grymt sa grisen!

Ska inte gräma mig över det men klart det känns irriterande. Nu börjar jag om igen nästan från noll.
Mina tjejer!

WTF...

Ringde ang lägenheten nyss...nu är det tydligen någon mer som är intresserad och ska fundera om de ska bjuda över mig och hon skulle få fundera över helgen. Tror jag spyr...tänker inte vara med i någon bjudning...så mkt pengar är inte lgheten värd!!Blä, var bara tvungen att spy lite galla över detta.

Jessica 24 år och 11 dagar idag!

Morgon pigg när väckarn ringde...trevligt
Jobb trött
Hemma städa tvätta äta se tv äta se tv
Väntar samtal ang lägenhet...skulle ha ringt igår:(
Funderar i största allmänhet på allt, inget och lite till
Laddade in gamla bilder från lillkameran min trogna Nikon Coolpix P1 som fått se sig besegrad av min systemkamera
Längar till helgen och imorgon kommer Cicci och förhoppningsvis Emma annars kommer hon på lördag fm.
Hoppas helgen blir helt underbar

Kul man kan ha med körsbärstomater..men leka med maten är förbjudet!


Sjuklingen klagar och ser framåt...

Var hemma från jobbet i fredags efter att kämpat mig igenom torsdagen. Har lidit av illamående, ont i halsen och värst ont i huvudet! Illamåendet har försvunnit men huvudvärken och tröttheten är kvar, det finns inget tråkigare än att vara sjuk, man har ju inget val än att vara hemma och ligga i sängen och vila. I vanlga fall kan man ju faktiskt välja om man vill ligga kvar i sängen och sova. Jag tyckte jag klarat mig undan länge från flunsan och trodde det skulle räcka med en segdragen förkylning denna höst men jag hade fel. Fy bubblans! Vinter längar jag inte heller till, vill ta fram min motorcykel igen...

Ikväll ska jag tröstäta godis och chilinötter med Nina samt se film. Har hyrt Slumdog Millionaire som jag länge velat se då alla säger att den ska vara väldigt bra sen om vi orkar så kanske även en Bolt slinker ner. Mycket lättsmält och lite drama med andra ord, funkar nog bra då man tycker synd om sig själv:) Längtar redan tills nästa helg då jag ska vara frisk och få parta hos Madde...veckan får gärna passera i en rasande fart. Ska till Handelsbanken på tisdag och se om de vill låna ut sina pengar, sen får vi hoppas att Kågevägen fortfarande finns kvar. Så snälla håll alla tummar och tår nu!!

Back home...

Kommit hem från Linköping, blev en mycket trevlig helg!! När jag kom hem så hade mamma lagat mat lax med potatis och sallad, som jag beställt med tanke på bemärkelsedagen! Mormor och Morfar var också här, riktiga stammisar då det kommer till min födelsedag. Tackar alla vänner för gratulationerna, det värmer. Den gulligaste grattningen stod Josefine och barna för:)

Var och fotade lite bilder på en kyrkogård i Linköping.

Vackert med höst! Hann inte med att fånga den i Skellefteå så passade på i Linköping istället.

Inser att det är vinter nu:(

Huvvaligen, tänkte skriva ett litet inlägg då det inte kommer bli nåt i helgen då jag är i Linköping, jag börjar nu tänka på hur tråkigt och tung denna period på året faktiskt är. Mycket symbolik i väder och årstider, det är lätt att dras med. har gjort motorcykeln redo för vintern vilket känns väldigt vemodigt, min enda just nu egentligt värdefulla ägodel, ja det och kajaken men den räknas inte in i detta sammanhanget då jag inte längre har någon glädje av den...

Lite deppigt blev det nu, men jag vet att imorgon kommer det att kännas bättre då får jag träffa Sara och vi ska ha roligt. Och nu har jag ju även en digitalkamera som jag kan roa mig med i höst och vinter.

Min röda pärla!

Tack för mig från sängen. Godnatt!

Jamensi!!

Tack för denna helg, nu laddas det för nästa då det bär av till Linkan...hihi så trevligt!! Har fått en för tidig födelsedagspresent av världens bästa pappa. Token köpte mig en digital systemkamera, jippi sa jag då fast det känns ju lite ohult men samtidigt har jag alltid velat ha en så det är bara att tacka och ta emot.

Det blev denna efter lite funderande, vet inte om jag blev lurad av försäljaren då han var Canon frälst, jag var först inne på en Nikon nämligen...men har var ju så söt!!!
Känner verkligen skillnad mot att fotografera med en kompakt, sen så finns det så otroligt mycket man kan göra med en sån här kamera, hur ska jag lära mig allt??

Har hunnit knäppa lite bilder, detta är Ninas öga. Tråkigt med regnväder hela dagen men har ändå varit lite bakis hela dagen så det gör inte så mycket men det är ändå lättare att leva när det inte är grått och regnigt ute av någon anledning.Imorgon måndag och jobb igen, förmodligen mera bank och lägenhetsgrubblerier också.

RSS 2.0