Toa-pinsamheter!

En god vän till mig postade denna på Fejjan, sanningshalten i den är inte uppdagad ännu men lika rolig är den i alla fall.

Eh...jag var på en offentlig toalett idag - jag hade knappt hunnit sätta mig ner när jag hörde en röst i det andra båset:
"Hej hur mår du?"
Jag: generad, "Bra!"
Det andra båset: "Så vad håller du på med?"
Jag: "Öhh, bara sitter här."
...Det andra båset: "Kan jag komma över?"
Jag:(attityd) "Nej jag är lite upptagen just nu!"
Det andra båset: "Du, jag måste ringa tillbaka till dig. Det finns en idiot i den andra toan som håller på att svara på alla mina frågor!"

Terminen har startat!

Har nu landat i Lund igen, bor inneboende hos min underbara klasskompis Hanna! Här har ni en bild på tjejen så ni slipper vara så nyfikna alla där hemma.

För er som undrar så är det mitt huvud som sticker upp där i bakgrunden!

Det regnar här och har lyckats cykla fel alla de tre gånger jag varit ute idag, fast det blir väl lätt så när man byter stadsdel tänker jag och jag hade inte räknat med mindre! Imorrn får jag nog sällskap av Hanna till skolan så hon kan visa mig bästa vägen!

Kammade hem en 2:a placering...

...i sommaren fototävling under temat mums!
Modell är den underbara Alice, min systerdotter som mumsar på en Bergsbyglass.

Mer bilder och annat från mc-trippen...

...finns på
http://yamahajossan.blogg.se
http://mandelmamma.blogg.se

Sensommar!

Tillbaka till Skåne på fredag, lite och fixa i lägenheten och ta farväl av mina kompisar för en tid framöver är vad mina dar handlar om nu!

Marits goa tjejer, Hanna och Elina!

En fototur efter Marit bjudit på gomiddag! Med Jossan, Marit, Elina och Hanna.

Lada i sensommardimma.

Tack till alla mina vänner som gjort sommaren till en fin tid!

Mc-semester 2011

Skellefteå - Strömsund - Norli, Norge och tillbaka samma väg.
Totalt 116 mil på 3 dagar.
Passerade bla. genom Norsjövallen, Lycksele, Åsele, Dorotea, Hoting, Gubbhögen och Gäddede.
Vädret har varit växlande sol, regn och mulet.
Vägarna har varit toppenfina och kurviga, den typiska norrlänska raksträckan utan ände har inte visat sig så mycket.






Klart sevärt är Hälsingåsfallet trots grusvägen dit. Vill åka till Gäddede och Norli igen bara för att vägarna är så otroligt tillfredställande för en kurv- och natur-sugen mc-åkare. Med öm kropp och fortsatt reslust kan jag se tillbaka på helgen med värme. Planer ligger nu på ritbordet för en veckas tur nästa sommar med destination Nordkap.

Förbereder mig..

för mc-weekend till Jämtland/Norge. Hade tänkt tvätta hojen men det kraftiga regnet fick mig att sudda ut det och några andra mindre viktiga grejer från att göra-listan. Har istället varit inomhus och förberett mig och lägenheten. Det är lustigt hur väder kan påverka ens humör eller i alla fall påverka ens motivation...

Nu går det inte lägga upp bilder, men håll tillgodo så ska ni få läsa om min semestertripp vad tiden lider!

Jag vill inte klaga...

..det är inte det jag vill göra på denna blogg,
men ikväll och många andra kvällar känner jag en sån otrolig tomhet och ensamhet, önskar så att det fanns någon när jag kom hem som kan ligga bredvid mig och andas eller ge mig en kram eller säga att jag är fin. Visst får jag mycket av detta från vänner men det är ändå inget som går att ersätta en partner.

Nästa gång jag får chansen till att dela mitt liv med någon ska jag försöka komma ihåg detta då det är jobbigt. Hur jävligt det än kan kännas är det alltid bättre att vara två, så länge det finns kärlek.
Slut funderat för idag punkt.

Månsken med motorcykel...

Helgen spenderades söderöver, Umeå och Lövånger utan kamera och massa god mat.
Söndagskvällens sista ljusa timmar spenderades på mc:n jagandes lite måne och annat smått och gott med min följeslagare den snuvige Richard som körde bil.
Jag lyckades inte få något bra grepp om månen denna kväll...


Imorgon är det "semester"

Snipp, Snapp, Snorum, Hej, Basalorum...

så går en dansk visa. I Västerbottens inland har dessa orter funnits varav två fortfarande är bebodda. Jag och Marit begav oss en grå lördag iväg för att med egna ögon upptäcka dessa ställen, en händelserik och härlig dag.


Egentligen finns det inte mycket att se på dessa ställen, en övergiven landsbygd som håller på att försvinna. I Hej finns däremot en loppis för den som är lagd åt det hållet.

På vägen hem körde vi via Glommersträsk, Järvsträsk och Boliden hem bara för att få köra en annan väg och då mötte vi Reine och hans kompisar.




Tack för en härlig dag Marit, det gör vi om, kanske en resa till Slut!?;)

Bokskorpion och Solnedgång...

bjöd torsdagskvällen på!

Denna lilla rackare hälsade på mig i min lägenhet igår! Först blev jag rädd och sedan mest nyfiken på vad för sorts missfoster det rörde sig om! Fick senare veta att det är en Bokskorpion, tur att den var väldigt liten och inte ett dugg farlig!

Imorgon åker jag på fototur igen, denna gång inåt landet i trakterna kring Jörn, vad jag ska göra där får ni kanske veta senare ;)

Fejar och står i...

har på flera sätt förvånat mig själv då jag känner mig ganska slut efter jobbet, men har redan hunnit städa toaletten, dammsuga, tvätta två maskiner tvätt, lagat mat och bakat en kladdkaka och diska lite.
Ikväll blir det en fotosväng med Richard och Robban!

Fina bär i skogen...tror inte de går äta men vet inte vad dom heter! Nån som vet?

Söndagströmming och Måndagsmossa!

Surströmming avnjöts i Gärdsmark med utsikt över skön!

Måndagen var  det dags att slita för brödfödan och sedan ut och fota med Richard runt Frostkåge och Östanbäck.

Ikväll körde jag och Jossan Tisdagsträffen, denna kväll styrdes mot Renfors, där Karina stod och serverade goda mackor. Nu måste jag ägna tid åt att hitta bostad i Lund och att träffa de nära och kära häruppe. Jag skickar en liten styrkekram till min mormor som ligger på lasarettet och hoppas den hjälper.

RSS 2.0