Ledigveckan

6 dagars ledighet slut och har nog inte haft många oproduktiva timmar. Jag har gjort om en vägg i min lägenhet samt målat en, anledningen till att det tagit så lång tid att "bara" göra om en vägg är jag rivit bort ca 8 lager tapet, bara det tog 2 dagar...men nu är jag färdig med det efter lite hjälp av Åsa, Göran och Madde.
Har redan lyckats göra hål på fel ställen när jag skulle sätta upp en hylla, jag blir så arg på mig själv men tänker att det inte är mitt problem då jag snart ska sälja lägenheten så fort jag hittat en ny lägenhet. Imorrn blir det jobb trots att det egentligen är ledigdag men eftersom tisdag är min första dag själv på jobbet så ska jag göra en mjukstart imorgon så jag inte sitter som ett frågetecken på tisdag då jag inte har någon att fråga osv...så nu laddar jag för 8 dagars arbete.
 

Skön helg i Sthlm!

Spenderat pengar på kläder, mat och nöjen med Sara som fyllde år i helgen så firat har vi gjort i dagarna tre. Fredagsmys med öl på Bishops, Lördag med asiatisk mat på Eat och sedan dansa sina lurviga på Debaser vid Slussen, Söndag med bakishäng och Tenacious D på Grönan. Tack för helgen bruden!
 
 
 

Guldfebern har kommit!

Såg guld i dag i gruvan, försökte lite halvhjärtat att få med mig det utan att lyckas...jag tänkte att jag har fler chanser på mig! Imorgon kommer bli min debut att köra bil nere i gruvan, ska försöka att inte repa eller ha sönder några lyktglas!

Underhållande ny serie!

Orange is the new black! Bra är den om du frågar mig!
 
Blir ett avsnitt nu sedan dags för sängen, ska stiga upp haaaaaaalv fem imorgon, det kanske är enda nackdelen med nya jobbet :P
 

RSS 2.0