En dag i Köpenhamn!





Körsbärsträden blommar för fullt och nu är...

12040052 (MMS)

Körsbärsträden blommar för fullt och nu är det lång-helg med fin-besök av Sara! Imorrn blir det utlands besök och resten får vi se!


Utan identitet!

Igår hände det, jag blev utan identitet, tappade mitt körkort när jag tog en sväng med motorcykeln. Upptäckte det ju såklart när jag kommit hem och blev genast illa till mods, vad har jag nu ställt till med och varför ska det alltid skita sig när man känner sig på topp.

Gjorde som vem som helst och körde och letade efter det tillsammans med mitt bankkort som också försvunnit. Sedan till polisen och anmäla det borta. När detta var gjort kände jag mig nöjd men ju längre kvällen gick och även imorse när jag vaknade kunde jag inte slå bort tankarna att jag inte hade nån identitet. Vem vet vem jag är utan dessa plastkort som bevisar det. Kan jag åka till Köpenhamn med Sara på lördag utan det då jag dessutom inte kan hitta mitt pass.

Känns lite radikalt men känslorna av att vara naken och blottad som en liten bricka i ett spel där jag inte har något att säga till om inföll sig. Det är inte första gången jag tänkt på hur pappersberoende vårt samhälle är men det är nog första gången som jag kände mig liten i sammanhanget, mitt i en identitetskris :)

Lyckligtsvis ringde en dam i kväll och meddelade att hon hittat mina kort så nu är körkortet i rätta händer eller nästan, min pappa har dom hos sig. Nu kan jag börja se fram emot helgen igen!

Fågelskit!

Blev träffad av en blaffa i huvudet igår...träffsäker pippi det där, jag hotade att skjuta den skydliga men ingen fanns kvar när jag tittade upp! Om det var gårdagens negativa så var resten positiv, en tripp med motorcykeln som är nyservad, gick som ett skott! Sedan grillade jag och pappa till middag, supergott!

Här är en bild på pappas torp som nu är riktigt beboligt!

För 10 dagar sen la jag ut en likadan bild men denna gång är det mycket mer vitsippor! Det är som ett grönvitt täcke på marken, hammarby- och morönfans skulle trivas!

Söta fransyskor längtar moster efter!

Augusti känns som en evighet bort men en bra evighet! Har varit upptagen med en hel del annat men så ikväll så kom den över mig, längtan efter mina systerdöttrar Ellen och Alice! Ellen har jag bara träffat en gång tidigare och det var i somras, mycket har hänt sedan dess, nu springer hon runt som en annan vandal :)

Ellen full med bus! Bilden är lånad från pappa Remi.

Dagen efter!

Dagen efter vad?
Linnéas födelsedag, nu närmare 30 än 20.
Josefine och Tobbes tredje barn, en liten flicka kom till världen!
Paltmiddag för att fira Saik's vinst i söndags ;)
Redovisning av fallstudie i Riskklassificeringskursen genomförd.
Detta är alla saker att fira! Fira får jag dock göra senare, på söndag har vi en deadline för en tredjedel av rapporten i tidigare nämnd kurs och det är mycket kvar att göra vilket känns stressande och tungt men ska försöka hantera det på bästa sätt!

Solen har skinit idag, med inslag av blåst och en regn och hagelskur, snacka om aprilväder!

Drömmande natt!

Natten som var drömde jag två drömmar jag minns vilket den ena jag vaknade av och kände mig väldigt upprörd den andra var mest komisk. Den första hemska drömmen utspelade sig på en sportaffär jag just skulle lämna då jag blev anklagad för att ha snott ett par joggingskor som en expedit tydligen sett mig stoppa ner i min väska men det var ju mina gamla joggingskor som visserligen ser nya ut, försökte förklara det för dom men de trodde mig inte och tillslut blev jag så otroligt upprörd och jag visste inte var jag skulle ta vägen, just då de skulle ringa polisen vaknade jag och det var riktigt svårt att somna om efter det.

Sedan när jag väl lyckades somna var jag i Stockholm med mamma, Frida och Fideli och vi hade åkt tunnelbana och gick nu på väg mot ett Ikea då jag inser att jag bara går iklädd morgonrock och det gjorde Fideli också, förvåningen var stor men efter det minns jag inte mer. Hursomhelst tycker jag det är jobbigt att drömma, jag känner mig aldrig utvilad efter en sån natt där jag minns mina drömmar och när en av dom dessutom är sån att man vaknar med samma känsla som i drömmen av maktlöshet och oskuld så är det inte roligt, tur det inte händer så ofta!

Här i Skåne är sommaren i antågande om än det inte är så varmt just nu, men vitsipporna har börjat komma upp.


Vädret är inte värst uppmuntrande men nu ä...

12040030 (MMS)

Vädret är inte värst uppmuntrande men nu är jag här igen!


Påskhelg!

Nu är min vistelse i Skellefteå slut för denna gång! Igår blev det fest och hockey hos Madde och Mange! Mycket trevligt och sedan utgång på Allstar! Sara och Maria var också med, så otroligt mysigt!
Mina nya fina skor som jag invigde igår, tack Sara för hjälpen med shoppandes!

Hemma utan kamera...

fast det är ju ingen ursäkt för jag har ju en på mobilen också men har ingen lust att berätta vad jag sysslar med helt enkelt! Har det som vanligt bra och glassigt när jag är hemma på besök, undrar hur det blir till sommaren då allt blir lite mer vardag här!

Ett foto från mitt rum i Bergsbyn där mamma gjort en idolvägg med bilder på mig! Nu ska jag sova och känna mig övervakad av mig själv!

RSS 2.0