4 saker...tack Sofie :)

1) 4 TV program jag brukar se: Let's dance, Semestersvenskar, Familjen Annorlunda och såklart Melodifestivalen

2) 4 saker jag gjorde igår: Jobbade, Lagade masser med mat,Diskade, kollade tv

3) 4 saker jag längtar till: Min systerdotters Alice som kommer hit i augusti för att döpas. Dagar som jag inte jobbar. Då solen lyser dagarna som jag är ledig. Mamma

4) 4 saker som står på min önskelista: En motorcykel, en romantisk och äventyrlig utlandsresa med Micke, ett mckort och en fett lottovinst.

5) 4 saker jag tycker om att göra: Umgås med Micke,Emma,Mamma & Johanna(4personer) fast finns mkt mer också såklart

6) 4 saker jag avskyr: Jobbet ofta, Känna att tiden inte räcker till, Ärtsoppa och snöslask

7) 4 saker jag åt i går: Mackor,Pastagratäng,Plopp och Blodapelsin

Sk(r)otrar & Isbad

Idag har jag och Micke varit ute och kört skoter,inte var det bra väder, inte gick skotern som vi lagat bra, inte var det lätt att få upp eld och inte blev det några vackra kort tagna heller. Men jag kan berätta att vi i Kåge hamn såg några unga tjejer bada isvak...riktigt modiga var dom!! Landström hade sprängt upp och fixat till ett fint hål och höll i livlinan. Nu blir det melodifestival med micke och therese. Håll tillgodo väntar bara på lite goväder för att kunna knäppa några fina bilder att lägga upp men tills dess får ni nöja er med bilder från arkivet.

Assa ger mig griller i huvudet!

Ååå vilken dag, Assa detta underbara låsföretag!!Vad de sysslar med är inte lätt att förstå, vi ska framstå som deras kundtjänst men hur lätt är det när det är kunderna som berättar saker för oss som vi egentligen borde veta. Hmm, jag kan ju inte gå in på detaljer men jag är så besviken på dom.

Skulle helst vilja glömma allt detta,skönt att helgen stundar men först väntar en kväll i garaget med att försöka fixa skotern så att den är hel och fin i helgen.

Är det nån som vet vad uttrycket griller i huvudet egentligen kommer från och vad det har för betydelse?!

Bilden är tagen på Bälingeberget,Luleå Valborgs 2006

Vad gör jag?

Jag jobbar på ett företag som heter Xzakt Kundrelation AB,dom sysslar med att sköta företags växel och kundtjänster. Jag jobbar med tre olika kundtjänster, Comhem, Assa och Forma Publishing Group(IcaKuriren & Hus&Hem). På Comhem jobbar jag med "vanlig" kundtjänst, faktura, bredbands och telefoni support, det är för det mesta ett mycket kul och varierande uppdrag. Assa kundtjänst fick jag efter skandalen som gick ut i media i oktober om deras undermåliga lås. Vi har i uppdrag att hjälpa alla stackare med att få sina små skyddsbleck...inte så kul och de flesta ärså grymt besvikna på oss trots att jag inte har nåt med det att göra. Formas kundtjänst handlar mest om att hjälpa kunder säga upp sina prenumerationer och försöka att få dem att inte göra det:)

Det är ett väldigt trevligt jobb med tanke på att det är varierande och att det finns många trevliga människor som man jobbar med. Det är ett otrevligt jobb med tanke på att det är för mycket tid framför en dataskärm och alldeles för mycket stillasittande.Dessutom missbrukas det många varma drycker pga att jag ofta anstränger rösten på fel sätt...:(

Tänkte att detta skulle bli ett kort inlägg om min vardag och lite tankar inför framtiden också men märker att det redan dragit iväg och blivit lite tråkigt så ni får nöja er med info angående mitt jobb idag.

Jag älskar återföreningar!

Idag blev jag så glad när jag i förmiddags fick ett sms där jag fick veta att jag äntligen skulle efter tre långa veckor återförenas med en kär vän under kvällen.Eftersom jag själv jobbade till kvart över fem och jag var ivrig att träffas så fort som möjligt bad jag Micke hämta den innan han kom och hämta mig.

När jag äntligen så slutade skuttade jag ut till Micke som stod utanför i sin silvriga audi a4 97:årsmodell (som för övrigt är till salu). Så där fick jag se min vän i nöden....min älskade SonyEricsson K 530i, min mobil.Hehe, jo det är sant! Den har så många funktioner som verkligen är smidiga såsom,kameralbum på personer och saker som gör livet lättare att leva, en almanacka där jag kan anteckna sånt som är viktigt och inte bör glömmas bort, musik att lyssna på vid stunder som annars kan kännas utdragna och dessutom så kan jag prata med alla jag tycker om(fast det kan ju de flesta mobiler).


Men tro inte på nåt sätt mina vänner att jag inte menar er heller då det gäller att återförenas=)
Kram på er allihopa

Solen visar sig allt mer och längre...skönt


Ännu en måndag

Hejsan och välkommen till min blogg alla nära och kära. Jag tänkte skapa denna med syfte att låta alla er ta del av mitt liv,om än bara bråkdelar men ändå. För det är så många gånger jag tänker på alla er som finns i mitt hjärta,det är så många gånger jag tänkt hur trevligt det vore att prata och se er men sedan i nästa ögonblick ha glömt det till förmån för alla vardagssysslor.

Så här har ni min blogg, med förhoppning om att jag kommer att använda den relativt flitigt:)

Förresten, dagen idag,jag har jobbat mellan 8.15-17.15 och som de flesta måndagar är man trött och lite omotiverad till att jobba. Men snart är det helg igen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0