Drömmer om eget...

Hej hopp lille snopp!!
Mina hjärnceller springer i 140 knyck runt i huvudet och gör mig yr och trött. Jag har hittat en fin lägenhet som jag är intresserad av att köpa! Jo köpa verkar vara enda alternativet om man vill hitta ett billigt och bra boende. Varit hos banken och verkar få lånelöfte så att jag har bjudit på den. Det är en lustig känsla när man ringer till någon och säger,jag bjuder 125 000, jag känner mig inte rik utan snarare bara som en gambler då det egentligen inte är mina pengar!! Märkligt det där, om det går bra för mig så är det ju en bra investering och pengarna kommer ju inte att försvinna(!!!) förhoppningsvis... Dessutom händer det lite saker med jobbet och a-kassan som sammanlagt med boendekrisen blir mycket att ha i huvudet på samma gång.
Hoppas det lugnar ner sig snart! Har bokat en resa till Linköping nästa helg 9-11 okt för att få umgås med min äldsta vänskap;)Underbara Sara!

Ikväll blir det träning på Campus, tror det kan vara nyttigt för att rensa hjärnan lite. Om det är meningen att jag ska ha den lägenheten så...annars kommer det fler tåg.

Bra bio...

Såg Flickan som lekte med elden igår, den var bra. Om man läst boken blir det lättare att hänga med i svängarna då det är svårt att ta upp allt som händer i boken. Följde sedan Madde hem, men det blev inte så mycket mer därefter då jag hela dagen haft någon typ av spänningshuvudvärk så jag bestämde mig att åka hem å sova. Idag blir det go' middag och vinfest, dock inte bestämt vart någonstans och hur många men det blir säkert roligt i alla fall.

Annars är det väldigt mycket som pågår i mitt lilla huvud, jag känner mig lite virrig och saker blir inte som jag tänkt mig...så typiskt jag tycker inte om det men går inte att göra så mycket åt det. Det är en sak jag vill göra men vet inte riktigt hur jag ska göra det och är rädd för hur det kommer att tas emot.

Men nu ska jag tänka på nåt trevligare och roligare, nu blir det fika med Maritsan & Yamahajossan på stan!!Kram

Tiden och jag går hand i hand!

Hejsan,
Kan inte minnas vad jag sysslat med den sist som är värt att nämnas här. Har haft två underbara och händelserika helger så en lugn kanske inte gör så mycket. Hängde med Madde både i fredags och söndags och det var mycket trevligt, kollade film, fikade och tränade precis som det ska vara. Om jag ska blicka framåt så har jag ännu inga planer för helgen förutom att jag vill gå på bio och se Flickan som lekte med elden.

Appropå rubriken så kan den syfta på mycket men orkar inte fördjupa mig i det! Har inte fotat något sen förra helgen heller. Min Emma ska äntligen köpa systemkamera, får gratulera henne, själv så väntar jag på bättre tider. Haha. Hade tänkt investera i dator och tv först och vem vet en bostad om gudarna vill! Har inget på g, men håller ögon och öron öppna.

Alice växer och har 4 nya tänder på gång, hoppas att utomlandsingarna har det bra och blir friska och krya.
Ha de


Fototävlingen avgjord

Nu är vinnarna korade, tyvärr var inte jag en av dom men med tanke på den hårda konkurrensen så gör det inget dessutom blev det ändå två pallplaceringar. Bilderna jag ställde upp med var;

Hjärtat kom på trejde plats och minipaddan knep andraplatsen i sina respektive kategorier,för att se vinnarna och alla andra deltagare gå till; http://www.maritwebart.com/foto/del2/

Det första fotot på bilhandtaget är taget på en bubbla vilket jag tyckte var finurligt värre då kategorin just var bubblor, det är nog lite svårt att förstå det av att bara titta på bilden dock. När jag fotade bubblorna tog jag en hel del mysiga bilder, två är publicerade på bloggen sen tidigare, här kommer några till.

Mossig bubbla:)


Sur start på veckan

Hejsan svejsan, denna helg som varit hade jag besök av Emma, vi hade det underbart trevligt och myste på. På lördagen så hade vi tillsammans med Madde en liten tjejkväll som slutade med utgång på Johanna i Parken. Kul var det!!


Ingen snefylla här inte:)

Idag har jag jobbat till 12 som vanligt, sedan kom Linda till mig och vi hängde med varann en stund och verkligen tog det lungt, mycket mysigt. Sedan bar det av till underbara Maritsan med Yamahajossan för suring och gokaka till efterrätt. Mums så fint det satt, var lite tungt att klä på sig stället efteråt. Vilket påminner mig om att snart är mc-säsongen slut för detta år:( väldigt tråkigt men sant. Får se vad resten av veckan har att ge...

Luleå

Åkte som sagt bort i helgen, jag och Emma tog in på hotell i Luleå och skämde bort oss med shopping, trevliga människor och god mat!

Fredagen spenderade vi på hotellet. Madde som av en slump bodde på samma hotell följde oss ner till hotellbaren och flörtade med några helikopterkillar från Linköping:P
Lördag shoppade vi loss, jag köpte skor, en jacka, en klänning,strumpbyxor och ett par jeans. Måste ge en eloge till mannen som äger Jeansterminalen i Strand Gallerian. Om man någon gång ska köpa jeans, gå dit, han hjälper dig verkligen och vet vad som passar!!
Efter shoppingturen tog vi en liten lur och laddade batterierna. Sedan gjorde vi oss i ordning, drack lite rödtjut och gick på en sportbar och blev mätta och glada. Kvällen avslutades på Stuk där vi dansade och hade roligt med Cicci och Co.
Söndag...ja ni kan ju gissa, det var lite tungt, tog ett bakismål på max. Gick på stan, drack kaffe och te på KH, hur mysigt som helst, sedan åkte jag hem. Kan konstatera att helgerna är alldeles för korta. Fler bilder finns på FB.

Fresh!

Äntligen har jag med lite hjälp av kodproffset Marcus, fått min nya header på plats som jag gjort i Photoshop som jag laddat hem en testversion av. Kommer säkerligen att byta header snart igen då jag vet ur man gör:) Blev inte 100% nöjd med dennadock, dessutom är jag stressad då jag borde göra annat än sånt här just nu:P

Hur som helst så får ni alla ha en trevlig helg, det ska jag!

Tänk framåt...

försöker jag intala mig, de flesta dagar går det mycket bra men sen kommer de där dagarna då nästan ingenting är positivt. Tur då att någonstans i mitt bakhuvud så vet jag att efter regn kommer solsken och utan dåliga dagar skulle man inte kunna uppskatta de bra dagarna!

Som i helgen ska jag och Emma mysa och kalasa hela helgen, bo på hotell, spendera pengar på kläder,skor och annat som vi blir glada av. Sedan ska vi ralaxa, äta god mat och göra oss vackra och gå ut och njuta av livet i varandras sällskap. Tror banne mig inte livet kan bli så mycket bättre i goda vänners lag.

Ibland borde man vara mer som barn, leva i nuet.
Känns som om vi vuxna människor är bra på att glömma det.

RSS 2.0