En riktig bulldog...

Det är med denna maskin jag ska bli ett för att få A-lappen, körde imorse för första gången i stan och dessutom med passagerare. Gick över förväntan i alla fall, Urban är en duktig lärare och motorcykeln stabil...och otroligt snabb och villig eller hur man nu kan beskriva den:)

Yamaha 1100 Bulldog

Men nu blir det att nöta med Freewinden ett tag tills nästa lektion.

Världspremiär!!

Nu e den i princip min:)))))))))
Precis som i mina drömmar!

Suzuki XF 650 Freewind

Alice 1 år


Alice fick ett bollhavstält och lite annat smått och gott samt en jättefin svensk gräddtårta som hon fick äta alldeles själv.


Gick bäst att äta med händerna eller direkt med tungan på tårtbiten:)Mums
Imorrn bitti åker jag och mamma hem igen med mellanlandningar i Köpenhamn och Stockholm.

Made in Sweden

Du gamla du fria du fjällhöga nord, du tysta du gjädjerika sköna...

Jag är svensk och kommer alltid vara, det har varit ett äventyr att åka till Frankrike, det lilla jag sett förutom lägenheten men när man måste kommunicera med människor är det kört, som om en glasbubbla skillde oss åt. Om man inte har en tolk med sig går det ju inte...huvva.

Det som är charmigt med Frankrike är att man hälsar med kindpussar vilket jag tycker bryter den psykiska väggen som annars uppstår när man träffar en ny människa. Om ni har en annan teori eller åsikt om detta hojta till;)

Motorcyklisterna här när de kör om bilar i bilköerna tackar bilisterna som lämnar plats genom att slänga ut högerbenet....haha såg så roligt ut första gången jag såg det och jag fattade absolut inte varför. Jag har dock inte sett att de hälsar på andra motorcyklister som vi gör i Sverige...kanske har att göra med att de finns några fler åkare i Frankrike.

Grattis på födelsedagen Alice 1 år idag!! Fått fina stickade sockar från morfars mor Linnea ifärd med att öppna fler paket.


Ville de Lamorlaye

Regnade hela dagen, på eftermiddagen kom solen fram igen då gick alla vi damer ut en promis till en fin park. Annars går förmiddagarna åt att passa Alice och städa. Sedan kommer Johanna och Remy hem käkar lunch, sover en stund sedan jobbar någon av föräldrarna eftermiddagspass också. Vid 20-tiden är det middag.



Idag är det sol. Blir nog en promenad idag också dessutom behöver det handlas till Alice stora kalas. På onsdag fyller hon 1 år och det kommer 20 personer hit. Fullt hus och Alice ska få en egen liten tårta det ni!!


Live in Lamorlaye

Hejhopp,
Äntligen framme, äntligen ha man fått träffa Alice, Johanna och Remi.Underbart fast lite snuvigt har det varit till en början nu känns det ganska bra då dammsuger stället varje dag samt att jag och mamma får stänga in oss i deras sovrum dit djuren inte får komma. Vädret hade man kunnat önska vore lite trevligare men det var ju inte därför vi åkte.

Några bilder på stjärnan;


Min mamma och Alice har det trevligt utomhus.


Åker till Paris...

Alright mina vänner,
nu bär det av på den efterlängtade resan till Paris, Lamorlaye för att hälsa på Johanna och hennes lilla franska familj. Ska bli så kul att få se lilla Alice, sist jag träffa henne kunde hon knappt röra sig nu kan hon nästan gå själv!!

Ni kan räkna med lite bilder som kommer såsmånigom på mitt och mammas äventyr!

Time flies

Hoppsan, nu är det bara en knapp vecka tills jag och mamma åker till Paris,härligt!! Micke åker till sthlm på söndag vilket innebär att vi inte kommer att träffas på ca två veckor vilket känns lite jobbigt men tiden går säkert fort då också som fram tills nu, har vart ledig i två dar men känns ungefär som en.

I onsdags var vi och tog fram kajakerna och igår hjälpte vi Mickes mamma  att baka ljusungsbröd och mjukkaka och sedan hem och vila medans micke slipade en byrå som vi nog ska ha i sovrummet.Sedan tog vi en tur med gamla kawasakin till gamla burträskvägen där det finns en övningsbana för motorcyklar. Det är ju dags för mig att ta mckortet nu:)

Det blir dock lite knivigt då jag hade hoppats vara klar med kortet i juni men när jag skulle boka första lektionen så fick jag inte tid förrän den 10 juni...sen är det säkert väntetid med uppkörningen i några veckor så jag gissar att det blir i början på augusti men vi får väl se och hålla tummarna!!

Nu är det jobb som gäller... 12-21 idag!!

Paltrundan

Hoj hoj!!
Första maj,en riktig sommardag som spenderades på vägarna i Norrbotten och Västerbotten. Färden började såklart i Skellefteå där jag och Micke anslöt med Anders och Gamen sedan bar det av norrut, i Byske hade vi stämt träff med Håkan och Jocke. När vi var fullt manskap bar det av mot Pite i hög fart.

Micke och Anders körde otroligt fina allroad maskiner medans de andra pojkarna åkte tjocka skrevraketer(Mickes förslag). Paltrundan alternativt kallat 1 maj rundan går mellan Pite-Lule-Boden-Älvsbyn-Piteå. I Piteå serveras det självklart palt efter en hård dag på vägarna.

När vi kom till Pite och samlingsplatsen där hade alla redan åkt mot Luleå, så det blev för oss att bränna till Lule snabbare än innan, vi tog e4:an där pojkarna njöt och Anders Micke och jag skakade fram då deras hojar inte riktigt skapta för att ligga och tuffa i 120km/h.

Vi hann ikapp gänget precis innan Luleå och körde in mot Södra hamn. Det var smockfullt på hela ytan,snackades om att det var ca 900 ekipage där vilket gjorde den varma och soliga dagen ännu varmare. En väldigt mäktig syn!!

Väl i Boden, vi möttes där i centrum av gator fullsmockade med folk som alla beundrade hojarna. Där sitter man och får faktiskt känna sig ganska lycklig och lite stolt, dels över uppståndelsen och dels över att de stackarna som ser på inte har det lika bra som jag:)

Micke, Anders & Gamen efter målgång och mätta med palt i magen!!

På hemvägen körde allroadmaskinerna av i Tåme körde till Byske och till Östanbäck via Furugrund. Vägen var avstängd för genomfart men det är inte mycket som stoppar Lindbergs pojkarna:) Efter ungefär halva vägen uppdagades ett litet problem som löstes med lite tankekraft från en smart tjej(jag) och två duktiga hojåkare.

Problemet som löste sig!

Slutet gott allting gott!!
Även alla älgar tyckte det ;) en annan historia det mina vänner

Nu är jag däckad i soffan i alla fall,vi hörs

RSS 2.0