Jag fick en sak...


Ny, varm och fin var den! Ser ni vad det är? Tagit bilden för att vilseleda er lite:)
Ja det var ungefär min dag! Var och spelade Badminton också och ja det var väl mer eller mindre dagens höjdpunkt, mycket roligt är det.

Tvungen...

...att blogga!
Vill blogga men har dålig inspiration just nu! Förhoppningsvis ändrar en helg i Luleå på det, behöver bara komma bort härifrån ett tag!

Har inte tagit några fina bilder heller...men iofs har det inte varit så bra väder. Det kanske ordnar sig. Saknar mina bloggkompisar, det var längesen vi umigcks. Nu har Maritsan anordnat en ny fototävling så det ska bli kul att få fota. Undrar vilka kategorier jag ska föreslå? Har ni förslag på nåt roligt?

Skånsk mussla som jag tog livet av i somras:)

Zumbatakter?!

Haft en skitdag på jobbet...det har ringt otroligt mycket, 8 minuter i kö burkar det nästan aldrig vara annars, varför ringer folk in så ojämt!!Vi kämpade allihopa och gjorde ett bra jobb i alla fall trots alla otrevliga och svåra kunder. Ja det gör vi ju nästan varje dag i alla fall.

Efter jobbet passade jag på att gå på VeroModa där det var Clubdag och 20% på allt. Köpte slutligen en tröja i fräsch och vårig grönt.

Kom hem och slängde i mig lite mat, laddade sedan upp mig och dansade Zumba i 60 minuter. Riktigt roligt men det är ganska så svårt då jag inte är född med naturlig rytmkänsla och saknar de vickande höfterna men det kanske går att öva upp:)

Spökena Maritsan och Sidenflickan...buhu

Imorgon ber jag för en rolig och lättsam dag på jobbet, sedan kommer Emmaslemma hit och umgås med mig under en sisådär 24 timmar innan hon återvänder till Luleå. Kul ska det bli, och inte att glömmas bort kommer säkerligen mina miffo-kompisar också att nötas på;)

Roligt bak...

Igår fyllde allas vår RIWA år och Madde,Ida och jag firade det med att baka åt honom. Baket blev bra men det roliga var väl allt annat som vi sysslade med under och efter baket:)
Här några smakprov;




Roligt och urspårat som vanligt!!
Nu har jag klarat av måndagen också vilket är positivt, snart helg igen:)

Tavlor...

Äntligen...May på jobbet var på Ikea och hon köpte lister till mig...

Blev mycket mysigare och hemtrevligare nu! Bilderna i ramarna har jag självfallet tagit själv, inget annat funkar ju. Är väldigt nöjd med de bilderna. Tyvärr är de tagna med en analog systemkamera, men så länge jag får njuta av dem sådär är jag nöjd.

Ikväll blir det ut till Hamn till Thony och Linda för fest.

Önskar alla bloggläsare en härlig helg!!

Badminton & Hockey...

Sportnörd..jag...nä inte riktigt!
Men efter jobbet blev det badminton med Richard, Christian och Mange. Det är så himla roligt. Sen blev det hockey i hamn hos Madde och AIK vann så det var ju roligt!

Har längtat efter helg hela veckan och nu imorgon är den äntligen här! SKÖÖÖÖÖNT! Händer det nåt roligt i helgen vänner??

Spontant...

Har länge tänkt att jag ska åka och hälsa på min syster med familj igen och nu när hon är gravid så trodde många att hon skulle komma till sverige. Men icket, den planen gick i stöpet. Jag pratade med syrran och Alice idag via skypen, tittade efter det upp resor från Skeå till Paris och hittade en billig en så jag klippte till direkt:) Det är roligt att vara spontan hörrni!!

Eiffeltornet och Chateau de Lamorlaye, inte mina egna bilder dock!
Men passa er i Maj för då kommer jag!!Jippi!!!

Flövatten...


5 minuter tidigare låg Madde i pölen medan Richard och jag vek oss dubbla av skratt tills Madde tyckte det blev kallt och upptäckte att hon som behövde hjälp upp!!Stackarn...sen fick vi som bege oss hem så att Madde inte skulle bli sjuk. Ikväll hamnar vi i Hamn igen...för lite Hockey, Mello och skratt!

Går dom äta??

Chocolate Cupcakes


Phanatisk...




Längtar inte alls till sommaren...och brummm

Växtkraft på Bälingeberget, Luleå

Mera häng...

i bilder




Tack för att kvällen bara sprang förbi...mysigt med gitarr och sångstund:)

Bästa hänget...

...är det spontana hänget:) med vänner! Dagen spenderades med Maritsan och Faster. Kvällen går i matens tecken med Maritsan och Yamahajossan, spontant och alldeles underbart. Vädret gör också sitt genom att hålla en på bra humör!

Solnedgång med utsikt över Hornavan, tror jag?!, juli 2006
Vackert i alla fall! Ha en underbar helg nu!

Plättar och Pannkakor

Nä jag ska inte ge mig in i debatten om vad som är vad för jag vet sanningen:) Det är bara en rubrik, behöver den ha med innneållet att göra?

Hursomhelst så bjöd jag Linda på plättar till middag ikväll efter jobbet, det blev smarrigt! Har sedan mest suttit och käftat om vem av oss som är snyggast/dödast på kort...eller nåt, jag vann i alla fall:)

Jobbat och Yogat tidigare idag. Ryggen vill inte riktigt låta mig slappna av men jag härdar...

Nu ska jag sova, imorgon jobbar jag till 16 sedan bär det av till Piteå för att se en Queen-show. Sedan på lördag får jag förhoppningsvis träffa min gamla klasskompis från Lule...Malin som ju är pitebo, fast hennes dialekt är inte lika hemskt som man annars förknipar med Pite:) Hon har dessutom en liten dotter i bebisstadiet som jag vill lukta på:P

Sen får vi se vad mina bloggkompisar Maritsan och Yamahajossan hittar på i helgen...kanske kommer på oväntat besök på lördagkväll eller söndag?!


Photoshoppar...

Kul att pilla med bilder men lite frustrerande för att det finns miljarder av saker kvar att lära. Idag har jag lekt med sånt som jag kan...


RSS 2.0