en dålig dag som började bra...

Hade en trevlig myskväll med Linda igår. Vaknade gjorde mig klar för barnvälsignelse på Pingst,åkte dit, det var fint och lite annorlunda jämfört vad man är van med. Sedan matfesten med faster och kusin joel. Väl där smällde bomben, jag såg han, jag frös till is i vad som kändes en evighet men förmodligen bara varade några sekunder. Mitt hjärta värkte,vad skulle jag säga om han såg mig. Inget, min hjärna fungerade inte...men han såg mig inte, tur var kanske det. Min hjärna håller nu på att äta upp sig inifrån och ut, tankarna flyger fram och tillbaka, om jag trodde det höll på att bli bra så trodde jag fel. Fan

Varför, nu vill jag bara tänka på annat kul men går inte så bra...
Hoppas på morgondagen istället.


SniGLaR

Laddat in bilderna från kameran, har dock inte ork till så mycket på kvällarna nu, antar att det har lite att göra med att jag varit ledig och sen börja jobba heltid igen. Men nästa vecka blir bara 50% så då får jag väl lite för mycket fritid fastän jag vet vad jag borde göra och det ska jag också!! Så bio igår med Linda & Co, vi såg G.I Joe, en film helt i min smak faktiskt så det kändes lyckat. Njut av bilderna nu.


Stor snigel

Liten snigel med hus

Pappas hus i Algustorp - Ballingslöv

Vackert babyblå Hortensia

Svininfluensa på jobbet...?!

Idag berättade Carina att en person som jobbar på Brinken blivit hemskickad med förmodad influensa. Undrar hur farlig denna sjuka är och om det verkligen är nåt att bli rädd för, men självklart börjar man ju fundera. Media är duktiga på att skrämmas och dessutom så är inte vaccinet inom räckhåll ännu...scary!

Tröttsam dag på jobbet idag, typiskt måndag gissar jag. Men nu är den avklarad och min gulliga faster bjöd på mat och sen hann vi med en husvisning i Kusmark också. Hade tänkt städa ikväll och allt är väl bättre än det! Har tyvär inte lagt in Sånebilderna på datorn än och  jag hade tänkt publicera några men det får vänta tills lusten pockar på. Imorgon blir det förmodligen bio med Linda & Thony efter jobbet,kul!

Nu fick jag skrivkramp så då får detta duga,snart kommer lite bilder.

Jobb,jobb å jobb

Hejsan,
Befinner mig fortfarande i Skåne, åker hem på torsdag förmiddag. Här är vädret bättre än hemma om än växlande men varmt och skönt för det mesta.Nu  är rivningen avklarad så idag har vi så smått börjat bygga ihop skiten:)

När jag kommer hem har jag dessutom ett jobb att gå till, min chef ringde förra veckan och ville att jag ska jobba fram till årsskiftet. Det känns ju jättebra, så slipper jag tänka på att ordna mig ett akut jobb.

Jessica river....

Alice tokiga familj!!

Bustrollet själv!

Skåne

Sitter i pappas barack, har i dag rivit golv...mycket bra gick det, om ni behöver hjälp med rivining eller dylikt hör av er till mig. Igår körde jag och pappa från Skellefteå till Algustorp utanför Ballingslöv, vi startade kl 8 på morgonen och var framme kl 23 på kvällen, det tog på krafterna men gick bra.

RSS 2.0