Sen vår i Malmö...

Idag lämnade jag ett snöigt Hässleholm och åkte till Malmö för att träffa Johanna.
En trevlig dag med sol, mat och prat.
Tänkte också visa mina fina nya skor som jag beställde från nätet, riktigt våriga och fina är dom än så länge då jag inte använt dom.
Lite kul är det att märket är samma som mc-märket dock två helt olika varumärken,

Tankar på terminalen

Flanörer, ett ord som betyder vandrare eller dagdrivare. Kom att tänka på det idag under min långa fredag på Arlanda på terminal 4. Utan att egentligen veta dess rätta betydelse då var det ordet som dök upp i mitt huvud när jag satt och kollade på människorna som passerade utanför caféet där jag parkerat mig för en kopp te. Det kändes rätt på något sätt, men det fanns fler sorters människor där också, såsom de ivrigt väntande barnfamiljerna som är ute i god tid för att slippa stressa som plötsligt finner sig i en situation där barnen behöver stimulans för att inte gå bärsärkar gång på terminalen, jag avundas inte denna sorten. Det finns de smått nervösa och stressade resenärerna som förmodligen har lite vana av att flyga och blir lätt stirriga när de inte vet var de ska ta vägen. Det finns fler sorter men just idag är helgdag och terminalen är nästintill öde. Jag som flanör som jag skulle titulera mig sitter och funderar om jag ska sova eller inte, det är ju trots allt ganska uttröttande att bara vänta.


Trist match då höjdpunkten var innan matchstart!

Arenan släcktes ned och alla som ville tog fram sin mobil och använde blixten, det blev rätt fint!
Imorgon väntar Skåne på mig och jag ska flyga så försiktigt jag kan!

Våren närmar sig med besked!

I alla fall vårkänslorna! Solen värmer kinden och snöblask på vägarna, det är snart påsk.
Avjnöt grillad falukorv med Sofie idag vid Alhemskyrkan, det var riktigt skönt trots att hon inte har fattat grejen med falukorv utan grillar sin tråkiga grillkorv ;)
 
Annars är det full rulle på jobbet/examensarbetet i Boliden, men nu är det bara 4 dagar kvar sen är jag enligt mitt shcema klar med del 1, karteringen. Började i fredags att rita lite på min profil...här får ni ett smakprov;
Kortet är taget över ritbordet därav ränderna!
Igår fick jag en trevlig överraskning på posten, det blir bröllop i sommar mellan Yamahajossan och hennes Tobias, så kul!
Då kommer jag att kunna ha örhängen om jag så vill! Ikväll testar jag ett litet fiskhänge.
Nu blir det middagsbjudning, jag och Sofie ska dricka mitt vita vin från Loire-dalen som inhandlades i somras och till det bjuder jag på en laxsoppa! Hoppas det ska smaka bra!
 

Inget napp denna gång!

Fått veta att min kompis har blivit erbjuden jobbet jag sökt istället för mig, hon har ju mer utbildning än jag så jag är ju inte så förvånad men klart att jag blir lite besviken i alla fall, men vet ju att hon kommer göra ett toppenjobb och trevlig är hon ju också. Det kändes nästan som att det hade varit för enkelt för att vara sant om jag fått jobbet...bättre lycka nästa gång eller nåt! Nu ska jag deppa ihop och sen komma igen.

Djurigt!

Spenderade helgen i Norrbotten hos Annica med mamma och göran, det var trevligt. Där bor också ett grönt spöke som är ganska så underhållande.
Gojan heter hon och är en 45+ årig papegoja.
 
Nu har början på slutet av min utbildning inletts, det handlar om att skriva examensarbete såklart! Jobbar just nu så hårt att det känns som min hjärna brinner ibland och jag är trött så trött! Jaja, så länge jag blir klar så kan det gott få brinna lite till om än andra delar av livet får lida.
 
I tisdags när jag körde hem från jobbet mötes jag av ett älgtåg i höjd med Varuträsk så jag blev tvungen att vända och ta kort på de söta men ack så stora håriga bestarna!
Inte det bästa kortet jag tagit under min karriär men tyvärr så skrämdes dom av mitt fotande så blev bara en bild. 7 älgar på väg till...

Hur lång ska en arbetsintervju vara?

Jag har idag varit på min livs första arbetsintervju som geolog, Björkdalsgruvan sökte en produktionsgeolog och jag hade skickat in ansökan, Idag blev det dags för intervju, efter en dag i Renströmsgruvan där jag var mellan 6-14.30 så åkte jag till Björkdal för intervju 15.30 och tänkte att jag kanske skulle vara påväg hem innan skymmning, men icket, jag åkte därifrån vid 18.45. Drygt tre timmar, då hann dom med en intervju som mer var en liten presentation av företaget snarare att de hade frågor till mig, fick endast några frågor om min sociala status, utbildning och annars satt vi mest och småpratade. Sedan fick jag veta att jag är en av två som de ska intervjua för tjänsten så håller nu alla tummar och tår att de anställer mig! Sedan fick jag följa med en av de redan anställda produktionsgeologen på hans arbetspass för att se vad som det handlar om lite mer....det verkar som ett jobb för mig, inte vad jag trott men ändå bra!! Så nu är det bara att avvakta besked! 

RSS 2.0