Isen sprack inte

Det blev ingen motorcykel, i alla fall inte den på bilden vilket var lite av en besvikelse så jag sett framemot trippen till Umeå. Killen som hade den ringde på fredagkvällen för att meddela att den var såld...
Micke tyckte då vi skulle åka till Malå och åka utför istället, detta blev också en besvikelse då backen var isig och besvärlig så istället blev det mest solande och ätande utanför husvagnen.

Vi gick även en sväng ner till Malån i det fina men lite blåsiga vädret. Söndagen har varit en lat dag då varken jag eller Micke varit på topp humör, men en sväng till Östanbäck för att kolla att Kawan, som startade efter ett tag...
Detta gör mig väldigt sugen efter att våren på allvar ska komma så att mc-säsongen kan börja. Längtar inte ni efter våren??

Rårakor, Lingonsylt & Bacon

That's what's for dinner...gick bra då jag hade pappa i luren under tiden jag rev potatis. Jag är inte motiverad för fem öre att göra nånting men jag var igår på körskolan och köpt en körkortsbok och ett internet teoripaket så nu ska jag bara boka teorin också. Här är en bild på rårakor...fast inte mina då men
Till helgen blir det förhoppningsvis att åka till Umeå och köpa motorcykel :S

Utmanad

1. Vad heter du?: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jula
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jonglör
6. Färg: Jadegrön
7. Klädesplagg: Jumper
8. Mat: Janssons Frestelse
9. Sak i badrummet: J...toapapper
10. Plats/stad: Jukkasjärvii
11. En orsak att vara sen: Jag försov mig
12. Något man skriker: J*kla s*it
13. Film: Juno
14. Något man dricker: Jo mjölk
15. Band: Jupiter
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Julgatan
18. Bil: Jeep
19. Sång: Jinglebells

Hmm gick sådär va=) Jag utmanar Linda.

Min närmsta framtid!

Hejsan,
Jag jobbar just nu mycket och känner mig annars ganska oinspirerad därav lite aktivitet på bloggen. Det är just nu ganska svårt att sia om sin framtid då man inte vet om jobbe är säkert men det jag er fram emot i sommar är att ta mc-kortet samt att köpa en mc och självklart paddla massa kajak och....


....så blir det ju dop i augusti då den fantastiska Alice kommer med sina föräldrar från Frankrike, det är just sånt som nu får mig att se framåt.


Skidpremiär

Idag tog jag säsongens första tur med längdskidorna,tack vare mamma som först bjöd på mat och sen ville ha sällskap i spåret. Nu slutade tyvärr så att jag fick Micke som sällskap istället och mamma fick Göran, men det får gå i alla fall. Det var mycket trevligt om än lite bakhalt.

I morgon håller vi tummarna för mamma som ska operera bort sin fotknöl.

Män som hatar kvinnor

Hej jag kanske är världens dåligaste bloggare, vilket jag i och för sig inte är förvånad över. Jag skyller på att tiden flyger ifrån mig och brist på nåt inspirerat att skriva om. Denna vecka har gått fort,jobbat på dagarna och kvällarna har gått åt att inte orka så mycket. I lördags åkte jag med Micke som skulle köra lastbil till Lycksele och Norsjö, sedan blev det en oplanerad tur till Byske också och där fick vi tack och lov farmors underbara frasvåfflor till middag. Som pricket över i:et hade jag redan förra helgen bokat  biljetter till filmatiseringen av Stieg Larssons första bok i Milleniumserien:Män som hatar kvinnor. Den var bra för att vara svensk och dessutom bygger den ju på en vädligt bra bok!! Hans böcker har sålts i tio miljoner exemplar i Europa...det är otroligt bra.

Denna dag började segt med en tryckande huvudvärk, vi låg och drog oss i sängen men slutade med att Alvedonen fick hjälpa oss båda. Att köra/åka lastbil en hel dag och sedan bio  på det = ingen bra kombination.

När vi väl fått oss upp ur sängen  och fått i oss mat så bar det av till Östanbäck där det skruvades lite i Cossan. Mickes systerdöttrar Signe och Elin har sportlov och vi for självklart dit för att träffa tjejerna. Efter lite lek iform av klassikern Herre på täppan(kände mig som liten busunge igen) och en god söndagsmiddag som Kristina lagat till for vi och tjejerna ut på en liten skotertur som slutade i grusgropen i Drängsmark där vi åkte madrass för att sedan vända hemåt igen.


Nu väntar en ganska likadan vecka som förra men förhoppningsvis ska den innehålla lite mer bloggande och trevliga stunder...håll tummarna!

RSS 2.0