Regnig grå söndag!

 
 

Drömresa...

Råkade se ett program av Top Gear då de letade efter en häftig väg vid namn Transfaragarasan i Rumäninen. När jag såg den förstod jag att någon gång i mitt liv ska jag åka dit, helst på mc-semester!
Picture borrowed from: http://www.offexploring.com/sirjamescrenshaw2/blog/romania/varna/2010-07-29+07%3A15%3A22
 

Kjells grabbar!

Självaste Kjell så fin och färgsprakande!
 

Lillan har blivit stor!

Med lillan menar jag mig själv, nu ikväll blev hon en än så länge stolt ägare till en bil! Nu har man lägenhet med lån, motorcykel och bil! Självklart matchar bilen och motorcykeln varandra i färg, det är mycket viktigt :) Nu vet ni vilken färg jag kommer ha på huset när jag blir ännu större och skaffar ett sånt ;)
En sånhär bil fast ferrariröd har damen skaffat sig! Nu håller jag tummar och tår för att den ska hålla och inte strula för mig!

Terapi för själen!

Vackra miljöer och underbart sällskap! Furögrundsleden som är en trevlig led med blanding av hav och skog med lite kulturinslag vid hamnen. Några stopp i Kornhällan och Skatan hanns också med denna soliga höstdag!
 
 
Imorgon är det jobbdags! Sov gott alla nära o kära!
 
 

Då var man med jobb...

Hej hopp!
Nu slipper jag oroa mig för att bli uttråkad och sysslolös, ska jobba from måndag till sista oktober på  mitt gamla jobb, med att svara i tfn åt socialkontoret. Det ska bli kul att träffa alla jobbarkompisar igen och få lite extra pengar!
 
Igår var jag för första gången på Bishops Arms sen jag flyttat hem. Vi tackade av några av de geologer jag jobbat med i sommar som ska sluta och flytta från Sverige. Riktig trevlig kväll blev det med mycket skratt och öl med nya och gamla bekantskaper.
På söndag blir det förmodligen fototripp för dessa tre kameror!

Dagen i ord!

Shoppa vinterskor
Fika med Marit på Holmströms
Färga håret
Plugga
Laga mat åt Mamma o mig
Barnvakt hos vilda Matilda och Co.
Te med Jossan
Trött som stryk
Säng!

Höstpromenad!



Var nästan uppe med tuppen i morse och gick en sväng upp på Vitberget innan frukost och efter ett tag så kunde jag till och med njuta av tilltaget! Men då satte hungern in så då var det bara att gå hem och äta! Efter lunch blev det träning med Madde på 360, skönt efteråt som vanligt. Börjar känna sug efter att plugga 100 procent och vara på lektioner, tror mina hjärnceller håller på att försvinna eller åtminstone glömma varför de finns till! Den som lever får se!

Köksförvandling!

Från rött till grått!


Har dessutom bytt bänkskiva och fräschat upp kaklet med plastfilm!
I övrigt så tränar jag endel och träffar mina underbara vänner! Livet känns bra!

Fotandet i första rummet!

Hej hopp!
Spenderat dagen och aftonen med mina knasbollar Marit och Jossan på ett litet fotoäventyr. Så min röra som jag ställt till med i köket och hela lägenheten för den delen får vänta även om jag ser framemot när det är klart!
 
Ingen av oss tre hade varken någon fotoinspiration eller aning om vart vi skulle ta vägen, så smånigom hamnade vi i Jörn på stationen där vi fikade och knäppte något kort.
Förra året var jag och Marit till Kaxfallet så det fick bli nästa destination, vid det här laget hade solen kommit fram och värmde skönt! Väl framme blev det dags för att göra upp en liten brasa, här hände det värsta!!! Jag blev enligt mig helt oprovocerat stucken av en geting i ryggslutet och med rädsla för att den var kvar drog jag ner byxorna och Jossan fick den otrevliga uppgiften att kolla om getingen gick att hitta. Efter lite smärre panikkänslor och smärta kunde jag trots allt samla mig och kom på bättre tankar!
 
Inget får förstöra en dag som denna, dessutom gör tjejerna det väldigt svårt att vara på dåligt humör :)
Efter Kaxfallet hägrade en varm badtunna i Fällfors hos Jossans föräldrar men innan det tog Jossan med oss till några av Fällfors fina guldkorn! Åselet en vacker by vid Byskeälven, Småforsarna med en liten "Näcken"- fotografering och Nipan.
Småforsarna
 
Nipan, hit vill jag åka nästa sommar och bada :) Springa nerför sandkanten...spännande!
Slutligen Fällfors med badtunna och en fin köttsoppa som en bonus! Tack Nymans för det!
Ja och tack till de badande brudarna såklart!
 

Här ska målas!

Köket ska få sig en liten omvandling!
Det känns roligt att fixa o trixa i min lilla lya! Förutom det så har jag blivit förkyld igår igen. Ont i halsen och snuvig! Undrar om jag ens hann bli frisk från förra gången!? Har förutom detta har jag köpt en köksbänk i ek som jag oljat in och som åker på plats när målning och övrigt piff är klar!

Bildbomb!

Ett trevligt återseende mellan två hojar förra helgen!
Bjuröklubb, utsikt!
Trevligt sällskap i underbara Kallviken!
Besök på en borrigg i skogen utanför Åsele.
Fint väder och fin väg gjord över en myr!
Bubblaträff efter ett besök på Matfesten.
Imorrn börjar ett nytt kapitel i livet! Spännande!

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Men med det sagt så kan det ju bli minst lika bra i alla fall! Steg upp tidigt i morse för att överraska en nybliven 11-åring med familj tillsammans med Jossan och lilla Matilda! Det blev succe, och efter en dag som jag inte bestämt vad jag ska ägna åt så blir det ett besök på Matfesten med tidigare nämnd skara människor!

RSS 2.0