Mormor

Fina lilla mormor nu har du lämnat oss, vi saknar dig men vet att du har det bra och slipper ha ont något mer nu! Jag minns så mycket fint, du är en tapper kvinna som kämpat mycket för de du älskar, nu får du sitta på ett moln och dingla med benen och hålla koll på oss därifrån, var inte orolig vi klarar oss! Jag älskar dig mormor!
 

Hemma igen!

 
Haft det väldigt helt underbart mysigt med mina franska brudar, men det blir aldrig lätt att ta farväl av dom speciellt inte när Alice blir så ledsen!
Dom är så goa brudarna att man bara vill äta upp dom!
Sockervadd var dock ingen hitt men har ett roligt namn nåt i stil med barbapapa!
Nu är jag tillbaka till verkligheten och imorgon blir det besök på sjukhuset x3...varav ett känns otroligt jobbigt!
 
 
 

Alice & Ellen!


Glittrigt!

Tusen tack till Sofie som fixade mina naglar, det är första gången jag har testat detta och det var roligt att se förvandligen, känns inte som "mina" naglar än men det blir nog bättre med tiden! Ville ha juliga naglar och vi hittade några fina färger att kombinera!
That's them, nails by bästa Silwer! 
Imorgon väntar Lule på årets sista besök och sedan blickar jag framåt mot resan på torsdag!
 
Förresten, på bilden håller jag i en sten ;) en ventifakt(vindslipad) från Åland, någon slags porfyr har jag fått veta, den transporterades från Åland till Skåne på något sätt och nu har jag transporterat den till Skellefteå, ja då vet ni som är intresserade av sådant!

Vi ser det snöar!

Denna helgen har förflutit i samma anda som föregående! Vänner, fest och familj! En skön helg utan plugg, fick veta  i fredags att jag fick toppbetyg på en rapport jag skrivit samt att andra grejer i samma kurs är alla godkända så det fick mig att tillfälligt slappna av lite!
Idag har det snöat mest hela dagen och det har varit såna fina stora lovikavantar som fallit från himmelen!
Imorgon är det början på en ny vecka, en vecka som blir kort studiemässigt då jag åker till Paris på torsdag för att få umgås med syster och småtrollen som är så söta! Jag har nåt riktigt fint att se fram emot!

Dags att investera i en spade...

Det är ju ingen som skottar mellan bilarna på parkeringen!! I Norrbotten har de inte alls fått lika mycket snö!
Var till Lule idag men då visade sig lektionen vara inställd så åkte hem nästan med samma! Kul, mycket kul! Men det gör inte så mycket för jag är rätt glad och nöjd i alla fall, åker till systeryster i Frankrike om en vecka och då är det svårt att gå ner sig, dessutom ska jag ner i en riktig guldgruva imorgon- Björkdalsgruvan! Fina grejer, sköt om varandra därute i kylan!

Vintern är här!

Helgen inleddes med en sväng till Luleå, träning på 360 följt av bastu, sedan dags för fest och club 27 med goa vänner, riktigt kul kväll!
Lördagen gick i lugnet och snöstormens tecken, blev lite julshoppande på Solbacken följt av myskväll med Jossan o Marit.
Idag har jag kollat på skidor, sedan gick jag ut på en två timmarspromenad och nu är jag hemma och värmer mig med en kopp varm choklad.
Nu ligger det lite snö på marken och det är så mysigt!

RSS 2.0