Körde upp till Annika och Kjell idag, efte...

12030076 (MMS)

Körde upp till Annika och Kjell idag, efter en god lunch tog vi en promenad i solen på skaren! På vägen hem stanna vi i Pite på Frasses och där var Jossan & Co som varit på Ikea i Happis! Superkul och mysig dag!


Ser mer död än levande ut på den här bilde...

12030059 (MMS)

Ser mer död än levande ut på den här bilden men kan lova att jag lever i högsta grad, imorrn flyger jag tvärs över landet till Skellefteå och idag fick jag ett kul samtal så jag tror jag måste nypa mig i armen för jag tror jag är i himlen!


Tenta avklarad förra veckan, funderingar o...

12030052 (MMS)

Tenta avklarad förra veckan, funderingar och fix med nästa års kurser och funderingar på praktik! I helgen har jag haft finbesök av Emma, mkt roligt! Här är vi på väg till museum då hon hittar en portfölj!


Lila blommor i rabatten! Tranors avlägsna ...

lila (MMS)

Lila blommor i rabatten! Tranors avlägsna skrik hörs medan solen värmer mitt ansikte och min näsa känner doften av blöt jord. Våren är underbart härlig och gör att stegen känns lättare.


Trötter har fotat med nya mobilen!


Var tvungen att lägga ut samma bild igen fast större ;)

Detta är då lunch intogs och Odensjön syns till stor del, det är ingen stor sjö om ni trodde det, däremot är den ganska djup, ca 20 meter!

En skånsk klassiker, bokskogen! Fast egentligen ska det ju vara fullt med vitsippor också! Måste ut en sväng när de slagit ut tror jag bestämt.

Ute på Exkursion idag i det underbara vädr...

12030028 (MMS)

Ute på Exkursion idag i det underbara vädret, fick luncha vid den runda Odensjön, som ingen riktigt vet hur den bildats. Lite udda är den i alla fall!


Ute i god tid!


Ni kan kalla mig nörd, men böckerna av Suzanne Collins är så himla fängslande så klart jag måste se första filmen också! Inte känt såhär sen Harry Potter :P Matilda fixade dessutom platser på en förhandsvisning dagen före premiären, det kommer väl vara vi och en massa tonåringar! Det känns som en evighet till den 22/3 men då har jag en bra belöning att se framemot efter tentan som är den 20:de.

Fotläget?

Mina fötter är fortfarande lite ömma under och kring fästet vid hälen men mycket bättre. Sjukgymnasten jag var hos i höstas gav mig några enkla stretchövningar som gav mig hoppet tillbaka och jag har i princip kunnat gå smärtfritt efter det. Nu har jag slarvat med stretchningen ett tag och då blir fötterna ondare så nu får jag skärpa mig igen! Snart är våren här och då ska jag springa vårruset med samma tjejer som förra året om än jag inte tänkt löpträna nåt inför det utan bara simma och gå.

Jag måste bara påpeka att jag under denna vinter har uppskattat att kunna gå utan smärta. Jag har inte kunnat göra det på nästan 2 år så för mig är det stort. Det är underbart att gå!

Har rätt mycket nu i min mentala kalender som ska fixas men vill inte tråka ut er med sånt, försöker ta en dag i taget och fixa saker då jag är på bra humör.

Längtar hem till Skellefteå och mamsen där! Snart kommer jag :)

Nu känns det verkligen som vår, vill bara ...

12030011 (MMS)

Nu känns det verkligen som vår, vill bara passa på att göra alla i norr avundsjuka!


Det är inte dags för att köra riktigt än, ...

12030005 (MMS)

Det är inte dags för att köra riktigt än, fattas några essentiella delar!


RSS 2.0