Det hettade till på kinderna...

...fattade först inte varför, sen kollar jag mig i spegeln och jag ser rödluvan, solen är ju så skön och varm :) Våren är här på riktigt!!

och med våren kommer spirar känslorna och man är lycklig och tillsammans med jonglerande vänner har man skitkul!!

Fint väder inspirerar!

Dagen började med regn men tidigare i veckan har det varit fint.

Jag pratade med läkaren en stund igår och han rekommenderade för huvudvärk att gå till sjukgymnast och få akupunktur, sedan för hälsporre gå till sjukgymnast och tejpa i sex veckor och avsluta med att gjuta inlägg. Detta lät ju jättebra tänker jag och ringer sjukgymnasterna som finns på min VC och då är det ju väntetid i en månad på båda behandlingarna...skrutt säger jag men jag bokade iaf tid för tejpning. Tänkte försöka bota huvudvärk med lite yoga istället och hoppas på det :D. Jag förväntade mig inte väntetider men borde ha vant mig efter svimmningarna att så är det hur jag än gör. Jag måste helt enkelt bli bättre på att planera:P

I onsdags blev det en spontan fest med mina goa kompisar och igår efter skolan bjöds det på morotskaka som Matilda bakat och sedan jonglerade vi en stund i solen.

Nu till Hässleholm och riiva tak med pappa.

Movietime...


Det var längesen jag gjorde en video och la ut på Youtube, denna gjordes mest som ett litet expriment med ny utrustning men kommer ju också vara ett minne över en otroligt härlig dag med sol, 15 grader varmt, longboard, våfflor och jonglering.

Utsiktsbild nr 2.


Det syns inte riktigt lika bra i verkligheten men där är en stor TetraPak fabrik. Tentan är nu skriven och det är bara att vänta på resultat, imorgon börjar ny kurs;Litosfären. Vi kommer att lära oss allt om mineraler och dess kristallstruktur och dessutom lära oss mäta veckstrukturer i metamorfa bergarter. Spännande va?! Har beställt kurslitteraturen som totalt går på 1300 kr. Måste bara hämta den i Hässleholm när jag får tid och lust.

Våren är nu här på allvar, snart brister väl knopparna på träden ut och polleneländet börjar...det är nåt som fattas mig...min motorcykel!!

Lund är staden med cyklar! Här är ingen sn...

foto0068_001_001 (MMS)

Lund är staden med cyklar! Här är ingen snö som hos pappa! Har tenta imorgon därav låg aktivitet här, efter tentan får jag förhoppningsvis fira med glass i solen om vädergudarna lyssnar på min bön.


Våren verkar vara på intågande!

foto0064 (MMS)

Våren verkar vara på intågande!


Exkursion Söderåsen!

Väder: Regn
Klädsel: Rätt
Antal plurr: 0
Underlag: Lerigt, Blött
Humör: Toppen
Har sett: Gamla vulkaner, Skånes grand canyon och sveriges finaste Breccia
Sammafattning: En toppendag, trötta deltagare och ett besök på akuten för en av de stackars deltagarna efter ett olyckligt möte med taggtråd!



Phaest i Lule!!



Riktiga mästare som både kan festa och delta i SM!! Det är svårt att ta kort när man är upptagen med att kasta snöbollar! En underbar helg blev det i alla fall.

Ätit en soppa med Robin och Linnea på Linn...

foto0033_001 (MMS)

Ätit en soppa med Robin och Linnea på Linneas golv och snackat pojkband. Fick förövrigt veta att jag är helt frisk, min hjärna är normal:)


Nu lämnar jag mitt gamla hem och Cicci eft...

foto0032_001 (MMS)

Nu lämnar jag mitt gamla hem och Cicci efter en rejäl lunch! Känns tråkigt men mitt hem är någon annanstans nu!


Fartfyllt, knasigt och helt underbart...

Just nu är min hjärna både tom och rörig på samma gång, kan inte riktigt sammanfatta helgen, men jag har haft det helt underbart trots att det inte blir någon resa till Japan.

Nu sitter jag i Ciccis lägenhet och ska bege mig in mot Luleå strax för att äta lunch med henne och sedan flyger jag hem till Skåne igen!

I'm coming home...


Norrland, Luleå! Håll tummarna för att Rune SBK vinner SM i Yukigasse och vinner en resa till Japan!

Norge-teaser till mc-brudarna

Inga bilder på krokiga vägar, men det finns det ju gott om ändå! Vacker natur likaså!





Visste ni förövrigt att anus på sjöborrar är hålet som ni ser, de har munnen rakt nedanför så de skiter alltså uppåt!! Tänk på det nästa gång ni plockar dom, jag ska i allafall göra det!

Blir ni inte sugna nu?!

RSS 2.0