Fredagskväll....

med Lillmarit och Yamahajossan och två busfrön.
Bjöd på tacos igår och hade en hur trevlig kväll som helst.
Fick veta att jag blivit moster igen till en liten Ellen:D
Å jag är sååååå glad!!!!

Idag tänkte jag städa, handla lite grejs och baka och kanske om jag hinner bada i bubbelbadkaret lite:) Annars finns det ju en dag imorgon också! Ska träffa underbara Linda idag också...eller kidnappa kanske det heter:P

Superpepp!

Hejhopp,
Förvirrad mer än vanligt, i allafall är min förmåga att prata helt åt skogen:) Men så länge folk kan skratta åt eländet är det bra!
Haft en superskön eftermiddag med Yamahajossan och Maritsan, de fick mig att bli jättepeppad på att plugga och jag såg helt plötsligt alla möjligheter med utbildningen, har inte känt denna känslan sen jag skickade in ansökan utan mest gått och tvekat.

Jag ska kanske bli vuxen jag med!Men framförallt förvalta denna chans och satsa på karriären:)
Lite fix innan jag är där, hoppas bara alla nära och kära står ut med mig tills dess!

Vinbloggar...dagen efter

Tänkte vinblogga inatt när jag kommit hem men det orkades inte med så det blir nu istället!
En mysig fredagseftermiddag spenderades i Bergsbyn med middag hos mammsen och sen fick Nils smaka på de världsberömda mjukglassarna i Bergsbyn, och nej han orkade inte hela:)

De obligatoriska knasbilderna:) Satt och drack vin och myste innan vi gick ner en sväng till Woodstock där vi njöt av Moneybrother!

Riktigt bra kille det där, han bjuder på sig själv!
Nu har besöket åkt norrut igen, tack än en gång för att ni kom:)
Dagen väntar på mig dags att göra nån nytta!

Trästocks...


Lucas räcker snällt ut tungan åt fotografen.

Lucas, Mamma Madde och Melwin

Melissa Horn sjöng och spelade, bra men lite väl platt mellansnack och inlevelse:) Sitter och skrattar med Emma nu, det är mysigt, sund bara att det är jobb imorgon! Men imorrn kväll kommer vi att ha trevligt då kommer Emmas sötis Nils hit också!

Tvättar, bakar och river...

En tisdagkväll som spenderades hemma, synd att man då också blev bjuden på middag som jag fick tacka nej till!
Bakade muffins med citronfrosting och bjöd sedan hit mamma, göran och nina som testkaniner.

Fina att kolla på;)
Sedan tog jag mod till mig och har nu rivit tapet och spacklat den gråa väggen som ska förbättras och målas om igen. Ja inte hela men bitvis!

Nu ska det bli snyggare än tidigare! Göran konstaterade att det är inte jag som är dålig hantverkare utan de som satt dit de första tapeterna som slarvat:) och ja det känns ju bra att veta det ialla fall! Då var denna dag till ändå, längtar till torsdag då Melissa Horn spelar på Trästocks och då är det inte långt kvar till helg heller!

Funderar...

...hur det kommer att gå i fototävligen som snart är avgjord vill så gärna vinna för en gångs skull, less på andra och tredje pris:P

...om jag kommer att hitta någon mysig bostad i Lund dit jag drar i slutet på augusti.

...om det är rätt utbildning jag valt och om jag nånsin kommer att kunna bestämma mig?

...varför ingen lagt in en dag mellan söndag och måndag för de som verkligen behöver sova igen sig? När jag väl stigit upp och fått mig iväg till jobbet så kommer nästa käftsmäll...vårt viktigaste program strular och ligger nere fram till kl 14 vilket innebar att jag gissade mig fram till många svar(tur att jag lärt mig ljuga:S) och sen en massa dubbeljobb!Skönt att stämpla ut efter en sån dag.

Jag vet att jag är trött och inte kommer att komma fram till nåt ikväll, lika bra att låta hjärnan vila och dötitta på tv då!

Imorgon tänkte jag baka cupcakes, är just nu inne på nån typ med choklad i och med citronfrosting, vad tror ni om det?

Zebror och Hästar...

Haft en trevlig kväll med RIchard, Ida, Mange och Therese, vi grillade, spelade kubb, dart och avslutade med en omgång Chicago, och gissa vem som glänste och vann om inte jag!!!!!!

Jobbet är så himla segt just nu, känner att jag är i behov av lång semester. Tror antingen att det är min ?!ålder eller helt enkelt stress som gör mig så förvirrad:P

Visste ni förresten om man korsar en häst och en zerba blir det en zäst

Den är liksom mulåsnan, en steril avkomma.

Detta klurade jag på en eftermiddag på jobbet då det var lungt och svaret fick jag genom att googla det! Mycket behändigt.

Dagens arga: Tant som tyckte jag skulle ha numret till Apoteket Hjärtat på Atorp...avslutade med att säga att det inte är mitt jobb att leta fram nummer efter att jag trots det hjälpt henne. Jag är alldeles för snäll även med de som är stygga med mig:/
Nu Godnatt!

Fullt upp...

i både tanke och på schemat, det enda jag gjort hemma är att sova förutom att måndagen spenderades hemma i tvättstugan och lagandes mat. Det var som fint och städat och fint men nu känns det som det är lika stökigt igen...på bara två dar...usch huvva, jag njuter hellre av sommaren och vänner än att ägna mig åt hemmet känner jag!

Idag blev det en liten nostalgitripp med besök hos farmor där jag och pappa fick titta i en bok som innehåller bilder på alla hus och gårdar i Frostkåge där vi växt upp båda två. Tyvärr så stod det fel i boken, att jag var född 86 istället för 85, så gammal är jag inte att jag ser det som en komplimang!

Nu ska jag ta det lungt och vila mig själv, är sååååå trött och slut!

Jobbvecka...

Helgen passerade lika fort som den kom, jag körde hem från Forshed i lördags, sedan spenderades dagen hemma vilandes, kvällen festades bort hos Ida och söndagen spenderades mest i sängen, bara lite bakis!!!!!!!!

Söndagskvällen avslutades med ett härligt bad i Hampen Medle sedan hem och peppa för jobbmåndag. Inledningen på veckan blev minst sagt intensiv och stressig så nu sitter jag här och känner mig glad för att det är fredag imorgon, hoppas helgen serverar fint väder, då jag på jobbet sitter och vill ut till sol och bad...

Världens häftigaste vallmo!!!

De gröna knopparna till höger är stora som golfbollar!! Översta bilden är en knopp som tappat bladen.

Den stora latardagen...

Dag 5.
Idag blev det inte många knop, jag steg ändå inte upp så sent, tog en härlig varmdusch och gjorde mig fin och vacker, det kändes så i alla fall. Har varvat dan med att ligga på altan och förbereda maten för kvällen. Sen mot eftermiddagen har jag pysslade jag mest med maten, som enligt de flesta blev god. Nanna, Tord och Sanja kom ocj gästade och det var väldigt roligt att se dom. Har inte rört min kamera idag, jag skyller det på att jag faktiskt måste få lata mig med det också!! 

Sista kvällen i Norrbotten innan det bär av hemåt imorgon bitti. Trevlig resa önskar jag mig själv.


Det har regnat katter och hundar hela dan...

Dag4.
Tack vare detta fick jag en lång och härlig sovmorgon!!
Bakade negerbollar till Annika som tyckte synd om sug själv som fick jobba framför datorn.
Åkte en sväng till Råneå där det serverades äcklig pizza och gårdsfolket inhandlade en ny röjsåg.

Imorgon skulle det bli härligt väder så då ska jag fixa grillparty till middag.


RSS 2.0