Luleå

Åkte som sagt bort i helgen, jag och Emma tog in på hotell i Luleå och skämde bort oss med shopping, trevliga människor och god mat!

Fredagen spenderade vi på hotellet. Madde som av en slump bodde på samma hotell följde oss ner till hotellbaren och flörtade med några helikopterkillar från Linköping:P
Lördag shoppade vi loss, jag köpte skor, en jacka, en klänning,strumpbyxor och ett par jeans. Måste ge en eloge till mannen som äger Jeansterminalen i Strand Gallerian. Om man någon gång ska köpa jeans, gå dit, han hjälper dig verkligen och vet vad som passar!!
Efter shoppingturen tog vi en liten lur och laddade batterierna. Sedan gjorde vi oss i ordning, drack lite rödtjut och gick på en sportbar och blev mätta och glada. Kvällen avslutades på Stuk där vi dansade och hade roligt med Cicci och Co.
Söndag...ja ni kan ju gissa, det var lite tungt, tog ett bakismål på max. Gick på stan, drack kaffe och te på KH, hur mysigt som helst, sedan åkte jag hem. Kan konstatera att helgerna är alldeles för korta. Fler bilder finns på FB.

Kommentarer
Postat av: Yamahajossan

jaha, så om man vill se bilderna men inte har FB???

2009-09-07 @ 20:11:11
Postat av: Madde

Jaa, dessa helikopterkillar ;)

2009-09-14 @ 22:03:25
URL: http://maddekjell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0