Lundabo!

Klostergården närmare bestämt, ett 7-våningshus på femte våningen och med sjuttio trappsteg upp i luften. Det finns hiss i huset också men tänkte testa trapporna ett tag, det går ju minst lika fort och dessutom tränar man samtidigt!

Spenderat första kvällen i lägenheten nu, lagat mat i det lilla pentryt och duschat inne på den lilla toan. Det kommer ta ett tag att vänja sig med de trånga utrymmena och kanske det svåraste för mig, att vara utan tv. Det blir som ett litet expriment och just nu känns det spännande. För er som inte vet så har tv:n alltid fungerat som nåt slags sällskap i bakgrunden och såklart så tittar jag ju på kvällarna, så har det varit hela mitt liv, vem vet, kanske får jag abstinensbesvär?!

Detta är min nya utsikt!

Jag har tänt en massa värmeljus för att få till lite myskänsla och hoppas att lägenheten snart är inbodd med allt vad det innebär, som exempelvis att det inte luktar främmande och att det bara är min skit kvar. Jag har ju självklart fått städa lite här och där då det var bristfälligt gjort när jag flyttade in;) Jag har aldrig tyckt att jag är pedant, men de lägenheter jag hittills hyrt har inte fallit mig i smaken när det gäller städnivån...kvällen kommer att bestå av antingen Liza Marklunds bok Postcard Killers eller nåt avsnitt av Life Unexpected eller The Big C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0